Lövöldözés a Móricz Zsigmond körtéren

Somogyi Ábel János

Somogyi Ábel János

Augusztus 15-e éjjel a Móricz Zsigmond McDonald’s gyorsétteremben lövöldözés történt. A hírek szerint személyi sérülés szerencsére nem történt a lövöldöző S. Ábel a falba lőtt.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság elfogatóparancsot adott ki Somogyi Ábel János 26 éves budapesti lakos ellen. A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint Somogyi Ábel János 2013. augusztus 15-én 22 óra 45 perc körüli időben egy Budapest XI, Móricz Zsigmond körtéren található vendéglátó helyen eddig tisztázatlan okból – feltehetően fegyverrel – három lövést adott le a légtér és a mennyezet irányába. Személyi sérülés nem történt.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság lőfegyverrel vagy lőszerrel visszaélés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság kéri, hogy aki a fényképen látható, jelenleg szökésben lévő Somogyi Ábel Jánost felismeri, jelenlegi tartózkodási helyével kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, hívja a 06-30-444-6218 éjjel-nappal hívható telefonszámot, vagy az ismert 107 vagy a112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikét.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság kéri, hogy aki a képen látható férfit felismeri, ne próbálja meg feltartóztatni vagy elfogni, hívja a fenti telefonszámok valamelyikét!

www.police.hu

Frissítve:

Elfogta a rendőrség péntek délelőtt azt a férfit, aki előző éjjel három lövést adott le a budapesti Móricz Zsigmond körtéren és egy ottani gyorsétteremben – közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság.