ZP bezárás- Zenével demonstrálnak

A Zöld Pardon megmentéséért jövő vasárnap sztárzenekarok lépnek színpadra a budapesti Műegyetem rakparton – közölte a Zöld Pardon kedden. Többek között a Quimby, a Magna Cum Laude, a Csík zenekar, a Bikini és a Pál Utcai Fiúk is fellép, hogy “tiltakozzanak a népszerű szórakozóhely bezárása ellen” – olvasható a közleményben.

A megmozdulást a Facebook közösségi oldalon szervezik. A demonstrálókat arra kérik, hogy az eseményen zöld szín viselésével fejezzék ki támogatásukat. A szervezők abban bíznak, hogy sikerül meggyőzniük az újbudai önkormányzat vezetőit, változtassák meg eddigi álláspontjukat – tették hozzá.

Jelen állás szerint a Zöld Pardon működése a jelenlegi helyszínen 2011. október 31-ig biztosított. Mint írták a XI. kerülethez nemrégiben beadott szerződéshosszabbítási kérelmet Hoffmann Tamás újbudai polgármester a lakossági panaszok magas számára hivatkozva utasította el.

A közterület-használati szerződés meghosszabbításának ügyében várhatóan a képviselő-testület szeptember 22-i ülésén születik döntés – tették hozzá.

DiákMagazin.hu/ Stop