ZP ügy – Újbuda nem enged

Szeretnék további friss híreket kapni!

Zöld Pardon

Budapest, 2011. 08. 17. - A Zöld Pardon augusztus 16-án kiadott sajtóközleményére reagálva a 11. kerület önkormányzata megerősíti korábbi határozatát, mely szerint nem hosszabbítja meg a Zöld Pardon és a Rio közterület-használati szerződését. A döntés hátterében kizárólag a környéken élő, kerületi lakosok érdekeinek, életminőségének védelme áll.

Újbuda Önkormányzatához több száz lakossági panasz érkezett és érkezik folyamatosan a Zöld Pardon és a Rio működésével, a zajjal és a szétdobált szeméttel kapcsolatban. Ezek a bejelentések nem teszik szükségessé külön vizsgálat lefolytatását, ugyanakkor jól mutatják, hogy a környéken élők türelme elfogyott.

[poll id="12"]

Az önkormányzat elismeri, és nagyra értékeli mindazt, amit a Zöld Pardon a fiatalok biztonságos szórakozása érdekében tett az elmúlt években, ezzel szemben kötelessége megvédeni a kerületben, illetve a szórakozóhelyek környezetében lakók életminőségét, pihenéshez való jogát.

A hivatal egyetért abban, hogy hasonló kulturális és szórakozóhelyeknek van létjogosultsága, ezért ha a Zöld Pardon üzemeltetői a kerületen belül javasolnak új, a lakosság életét kevésbé zavaró helyszínt, az önkormányzat készséggel áll a további egyeztetések elé.

Újbuda Önkormányzat Sajtóiroda


Miről olvasnál szívesen itt a portálon?

Kérjük írd meg nekünk.
*-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.

Név*:

E-mail cím*:

Üzenet (röviden, 1 mondatban)* :

A javaslatok a szerkesztőség e-mail címére érkeznek. Azt a honlapra nem tesszük ki. Köszönjük.