Magyar rendőrök Horvátországban

Szeretnék további friss híreket kapni!

Idén hatodik alkalommal utazhatnak magyar rendőrök 2011. július 1. és augusztus 30. között Horvátországba, ahol kéthetes váltásokban összesen nyolc fő fogja majd segíteni a horvát kollégák munkáját.

Csakúgy, mint az elmúlt években, idén is feladataik között szerepel a horvát rendőrökkel teljesített közös szolgálat, a Horvátországba látogató magyar állampolgárok részére segítségnyújtás, az esetleges intézkedések megkönnyítése. A Horvátországban nyaraló magyaroknak nagy könnyebbséget jelenthet az a magyar mobiltelefonszám is, amelyet ha felhívnak, a nyári időszakban Zadarban és környékén szolgálatot teljesítő magyar rendőröktől közvetlenül kaphatnak tanácsot, segítséget.
Munkaidőben és munkaidőn túl is hívható a +36-20/445-4624 telefonszám.
A kiutazó rendőrök, akik az ország különböző rendőri szerveitől jelentkeztek a munkára, pályázat útján kerültek kiválasztásra. A pályázók tekintetében természetesen kritériumként szerepelt a nyelvtudás (angol, esetenként horvát) is. A magyar rendőrök a július-augusztusi időszakban Zadarban és annak környékén segítik majd a bajba jutott magyarokat.

ORFK Szóvivői Iroda

Várjuk a TE véleményedet is, szólj hozzá!


Miről olvasnál szívesen itt a portálon?

Kérjük írd meg nekünk.
*-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.

Név*:

E-mail cím*:

Üzenet (röviden, 1 mondatban)* :

A javaslatok a szerkesztőség e-mail címére érkeznek. Azt a honlapra nem tesszük ki. Köszönjük.