Közösségi média- a közösségi portálon

Szeretnék további friss híreket kapni!

Egy jó hírem van! Mint bizonyára már tapasztaltad az Újbuda Közösségi Portál folyamatosan azon gondolkozik, hogy neked miként lehetne jobbá, könnyebbé tenni az információs szupersztrádán a böngészést. Mi igyekszünk a legjobb és leginkább felhasználóbarát szolgáltatásokat kialakítani, hogy a netezés valóban szórakozás legyen, de közbe szem előtt tartjuk napjaink rohamosan fejlődő internetes fejlesztéseit, trendjeit. Természetesen úgy, hogy a középpontban az információszolgáltatás legyen.

A napokban több újdonság is felkerült a portálra. Első és legfontosabb, hogy mostantól már a Twitteren is elérhetőek vagyunk, így már nemcsak a FaceBook oldalunkon tudsz véleményt nyilvánítani, hanem ott is. Mindkét oldalon folyamatosan osztjuk meg az információkat (és akár te is kommentelhetsz), ezért nem kell aggódni, ha esetleg egyik közösségi médiában nem vagy regisztrálva. Akkor is megkapod a friss információkat.

[poll id="5"]

A másik igen nagy fejlesztésünk, hogy már okostelefonokon is elérhető az Újbuda Közösségi Portál, így akár menet közben a városban/ vagy a kávézóban is olvasgathatod a friss híreket, sőt fel is iratkozhatsz RSS hírforrásunkra, hogy ne maradj le semmiről.

Plusz egy apró kis funkció is helyet kapott a bejegyzések jobb sarkában, amivel 1 gombnyomással kifejezheted, ha tetszett az adott hír.

 

Reméljük ezekkel a fejlesztésekkel tudunk segíteni az internetezés élvezetesebbé tételében.

Hamarosan újabb újdonságok lesznek. 🙂

 

 

 


Miről olvasnál szívesen itt a portálon?

Kérjük írd meg nekünk.
*-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.

Név*:

E-mail cím*:

Üzenet (röviden, 1 mondatban)* :

A javaslatok a szerkesztőség e-mail címére érkeznek. Azt a honlapra nem tesszük ki. Köszönjük.