Internetes társkeresők

Szeretnék további friss híreket kapni!

Az internet az új évezred táncparkettje. Manapság már nem kérünk fel senkit táncolni, inkább elolvassuk a profilját és megnézzük a képeit a népszerű közösségi oldalakon, és ha tetszik, amit látunk, írunk egy emailt.  De mik azok a dolgok, amelyekre jobb, ha odafigyelünk? Mik az árulkodó jelek? Hogyan szúrjunk ki egy online vesztest? Egy közösségi randioldalon egy embernek átlagosan öt másodperce van arra (ennyi idő ugyanis, amíg átolvasunk egy profilt), hogy jó benyomást tegyen ránk.

Már foglalt:

Hacsak a kiszemelt nem barátokat keres, akkor jobb, ha óvatosak vagyunk. Házas, vagy barátnõje van, és mégis regisztrált egy randioldalon? Ez mindenképp óvatosságra kell, hogy intsen.

Vicces vagy furcsa név:

A név, amit valaki választ, általában sokat elárul az illetõrõl, és arról, mit vár egy internetes kapcsolattól. A Cuncimókus15, vagy a Kanospasi40 eléggé beszédes nevek, az ilyenekkel jobb, ha vigyázunk.


Egy kép és más semmi:

A legtöbb esetben a képek többet mondanak, mint ezer szó. Ha valakirõl csak sötét, homályos vagy nagyon mûvészi képek vannak fenn, akkor kezdhetünk gyanakodni. Az illetõ vagy nem szeretné, hogy lássuk, vagy csak egyszerûen nem törõdik az egésszel annyira, hogy normális képet rakjon fel magáról.

Gyerekek:

Ha egyedülállóként keresünk párt magunknak, jobban tesszük, ha vigyázunk a gyerekes partnerekkel. A mostoha szerepe nem mindig hálás, ezért inkább gondoljuk át, kezdünk-e olyan emberrel, akinek gyerekei vannak.

Túl szép, hogy igaz legyen:

Ha valami túl jól hangzik ahhoz, hogy igaz legyen, az általában nem is az. Az élet nem mindig fenékig tejfel, és aki ezt szeretné láttatni magáról, az valószínûleg éretlen, és csak egy könnyed kalandot szeretne magának.

A fejvadász:

Ha valaki nem tér ki arra, milyen partnert szeretne, csak arra, hogy mennyit keressen, akkor jobban tesszük, ha vigyázunk az illetõvel. Az ilyen fejvadászok csak egy pénzeszsákot keresnek, aki majd eltartja õket és fizeti a különbözõ kicsapongásaikat.

Medipress/ egészségtükör.hu

 

Összefoglalva vigyázzunk milyen információkat adunk meg magunkról.


Miről olvasnál szívesen itt a portálon?

Kérjük írd meg nekünk.
*-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.

Név*:

E-mail cím*:

Üzenet (röviden, 1 mondatban)* :

A javaslatok a szerkesztőség e-mail címére érkeznek. Azt a honlapra nem tesszük ki. Köszönjük.


Ez is érdekes lehet: