A Google új szolgáltatása a +1 gomb

Szeretnék további friss híreket kapni!

A Google egy új - és igen hasznos- szolgáltatást indított be.  A Facebook "Like/Tetszik" gombjához hasonlóan létrehoztak egy +1 gomb elnevezésű buttont, ami lényegében azt jelenti, hogy a sokak által ajánlott cikkek jobb helyezést kapjanak a keresési találatokban (természetesen a Googleban).

A történet itt nem áll meg, ennél azért jóval összetettebb, de most elmagyarázzuk.

Egy ismertető a Google oldaláról:

A +1 gomb körülbelül azt rövidíti, hogy "elég ütős" vagy "ne hagyd ki".

Kattintson a +1 gombra, ha valakit nyilvános elismerésben szeretne részesíteni. +1-eivel segíthet a barátainak, ismerőseinek és más internethasználóknak, hogy a lehető legjobb dolgokat találják meg keresés közben.

----

Időnként könnyebb pontosan a keresett dolgot megtalálni, ha valaki már megtalálta azt előttünk. Ajánlásokat kaphat az Önt érdeklő dolgokhoz, pontosan akkor, amikor szüksége van rájuk -- a keresési eredményeknél.

Amikor próbálja felidézni, melyik volt az a szállás, amelyet a barátja annyira dicsért, vagy ha támogatandó jótékonysági szervezetet keres -- a +1 segít. Csak ügyeljen rá, hogy be legyen jelentkezve a Google Fiókjába.

 

Videó:

[youtube]OAyUNI3_V2c[/youtube]

 

... és ez a szolgáltatás már az Újbuda Közösségi Portálon is elérhető a cikkek alján! Nyomj rá a gombra, jelentkezz be a Google fiókodba és máris ajánlottad ezt a cikket ismerőseidnek, amit megköszönünk nagyon szépen. 🙂

 


Miről olvasnál szívesen itt a portálon?

Kérjük írd meg nekünk.
*-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.

Név*:

E-mail cím*:

Üzenet (röviden, 1 mondatban)* :

A javaslatok a szerkesztőség e-mail címére érkeznek. Azt a honlapra nem tesszük ki. Köszönjük.