Milyen legyen a fürdőruha?

Szeretnék további friss híreket kapni!

Nekünk nőknek évről évre nem csekély fejtörést okoz a divathoz való alkalmazkodás, a jobbnál jobb cuccok beszerzése. Amikor pedig itt a nyár, és egyre kevesebb ruhát viselünk, előtérbe kerül a bikinidivat kérdése, hiszen fontos a vadító megjelenés a strandon (is).

Minden újabb nyári szezonnak megvan a maga újdonsága a fürdőruhák terén. Ez idén sincs másképp. Hogy milyen szempontokat vegyünk figyelembe a vásárláskor, azt alább olvashatod.

Először is mindenkinek mérlegelnie kell, hogy alkatának erősségeit mely fürdőruhatípus emeli ki a leginkább. Válassz akár egyrészest, tankinit vagy bikinit a lényeg, hogy jól kihangsúlyozza előnyeidet, viszont amennyiben lehetséges finoman rejtse is el testednek azon szegleteit, amikre kevésbé vagy büszke. A nőies vonalú, szexi fazonok idén sem maradnak ki a kínálatból. Kedvelt a nyakpántos fazon, de egyre nagyobb teret hódít magának a pánt nélküli felsőrész és persze a hagyományos háromszög forma sem maradhat ki a sorból.

A fazon kiválasztása után jöhet a szín-, és a mintakeresés. Ezek az összetevők remekül hozzájárulhatnak a szép domborulatok kiemeléséhez és nem utolsó sorban kitűnő mágnesei lehetnek a kíváncsi férfitekinteteknek. Ezen a nyáron igen sokszínű fürdőruhákban pompázhatunk a parton. Főként az élénk narancs, a barna, a kék, a zöld színek és árnyalataik a nyerők. A változatos geometriai formák, a pöttyös, a csíkos és a virágmintás anyagok, illetve ezek különféle kombinációi kerültek előtérbe ebben a szezonban.

Végezetül, de nem utolsó sorban olyan darabot vegyél, amiben jól érzed magad és nem feszengsz! Hiszen, ha kényelmetlen, nyom, vagy folyton elcsúszkál a helyéről, elrontja az összképet és a napodat is.

[poll id="4"]


Miről olvasnál szívesen itt a portálon?

Kérjük írd meg nekünk.
*-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.

Név*:

E-mail cím*:

Üzenet (röviden, 1 mondatban)* :

A javaslatok a szerkesztőség e-mail címére érkeznek. Azt a honlapra nem tesszük ki. Köszönjük.