Tarlóst nem győzték meg a Zöld Pardon bezárásáról

Szeretnék további friss híreket kapni!

Tarlós István főpolgármester fenntartja azt az álláspontját, hogy a Zöld Pardon szórakozóhelyet nem szabad bezárni, Hoffmann Tamás polgármesterrel való találkozásukkor is ezt mondta.

A főpolgármestert a szabadtéri kulturális hely ügyével kapcsolatos személyes megbeszélésen a XI. kerület polgármestere nem tudta meggyőzni arról: miért is kellene bezárni a Zöld Pardont.

Már döntöttek róla

A XI. kerületi önkormányzat képviselőtestülete május 12-én úgy döntött: a Petőfi híd budai hídfőjének déli lehajtójánál 2012. január 1-éjére Országzászlót állít. A XI. kerület önkormányzat az emlékműnél kívánja méltóképpen ünnepelni az új alaptörvényt. A döntés következménye, hogy bezárnak a Petőfi híd budai hídfőjénél működő szórakozóhelyek, a Zöld Pardon és a Cafe del Rio.

A kocsmáknak az idei vendéglátó-ipari szezon zárása után, októberben kell eredeti formájában visszaszolgáltatniuk a két parkrészt. A ZP és a Rio bérleti szerződése egyébként már 2010. december 31-én lejárt. A kerület vezetése azonban hónapokig húzta, hogy állást foglaljon az előző polgármesterrel, Molnár Gyulával szemben politikai játszmákban is felhasznált szórakozóhelyek jövőjét illetően. A testület végül a tavaszi idénynyitó napján, április 21-én hagyta jóvá, hogy ebben az évben még működhessenek a kocsmák.

index.hu


Miről olvasnál szívesen itt a portálon?

Kérjük írd meg nekünk.
*-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.

Név*:

E-mail cím*:

Üzenet (röviden, 1 mondatban)* :

A javaslatok a szerkesztőség e-mail címére érkeznek. Azt a honlapra nem tesszük ki. Köszönjük.