Leguánvadászat Újbudán

Szeretnék további friss híreket kapni!

Vadnyugati gyereknapra várja a XI. kerületi Savoya Park a gyerekeket és szülőket. Már a főbejáratnál egy három méter magas, lufikból épített cowboy üdvözli az érkezőket. Miután minden oldaláról szemügyre vették a gyerekek a lufiszobrot, tovább indulhatnak a Vadnyugati kalandok vetélkedőre, ahol ügyességi feladatokat kell megoldaniuk.

A menetleveles, pecsétgyűjtő játék öt állomásból áll. Lehet majd cowboykalapot dobni mexikói kaktuszra, prérikutyát futtatni, majd leguánokat kell levadászni a sivatagi szélben. Szélviharban kell elkapni az állatokat

Utóbbi helyszín egy 2,5 méter magas, felfújt henger, amibe levegőt fújnak, és a szélviharban kell elkapni az állatokat. A kalandoknak itt még koránt sem lesz vége, mert még át kell kelni a sivatagon lópatákon, végül pedig jöhet a western célbadobás óriás darts-cal. Aki pedig célba ért és mind az öt pecsétet begyűjtötte a menetlevelére, hagymás-tejfölös, baconos vagy salsa-lime ízesítésű rágcsálnivalót kap ajándékba.

Elmaradhatatlan program az [i]arcfestés[/i], ezúttal indiánt, skorpiót, sivatagi rókát, gyíkot, prérikutyát varázsolnak a gyerekekből a színes, bőrbarát festékek segítségével. Felnőttek is kipróbálhatják ügyességüket a vadnyugati kézműves műhelyben, ahol indián fejdíszt lehet készíteni, vagy indián hajdíszt színes fonalakból, gumikból és csatokból.

Aki még izgalmasabb kalandra vágyik, az próbálja ki a [i]rodeobikát[/i], mely egész nap kicsik és nagyok rendelkezésére áll. Itt az apukák is megmutathatják, mit tudnak, és ha a hősies küzdelem után mégis leröpülnek a vad bikáról, akkor sem lesz baj, mert puha, levegővel felfújt párnára esnek.

www.mon.hu


Miről olvasnál szívesen itt a portálon?

Kérjük írd meg nekünk.
*-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.

Név*:

E-mail cím*:

Üzenet (röviden, 1 mondatban)* :

A javaslatok a szerkesztőség e-mail címére érkeznek. Azt a honlapra nem tesszük ki. Köszönjük.