Az alagút végén

Szeretnék további friss híreket kapni!

Bejárás a föld alatt! Május 16-án a DBR Metró Projekt Igazgatósága a 4-es Metró megtekintésére invitálta Újbuda Vezetőségét és a BKK Zrt. tagjait. Metrótúrára invitálta a XI. kerületi önkormányzati vezetőket és a BKK Zrt. tagjait a DBR Metró Projekt Igazgatósága.

A helyszíni bejárás célja a 4-es Metró Projekt készültségének és a folyamatban lévő munkáknak a bemutatása és a Projekt megvalósítását segítő együttműködés fejlesztése. A majdnem két órás metróbejárás május 16-án, hétfőn fél ötkor vette kezdetét. Stábunk védőfelszerelésben, sapkában és gumicsizmában indult útnak.

Az Etele téri és Őrmezői kijáratoknál egy rövid összegzést tartottak a bejárás célpontjairól és a közeli tervekről. A Tétényi úti megállónál az alagúti vágányépítést lehetett megtekinteni. A pajzsos alagútépítés a budai oldalon már befejeződött és az állomások már szerkezetkészek, így ezen az oldalon folytatódnak a tavaly megkezdett belső beépítési munkák, illetve hamarosan megkezdődhet az áramellátó berendezések beszerelése is.

Újbuda Önkormányzat

[youtube]jYNT5Xwtz9U[/youtube]

 


Miről olvasnál szívesen itt a portálon?

Kérjük írd meg nekünk.
*-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.

Név*:

E-mail cím*:

Üzenet (röviden, 1 mondatban)* :

A javaslatok a szerkesztőség e-mail címére érkeznek. Azt a honlapra nem tesszük ki. Köszönjük.