A Gellértben rendezett szexpartit a német Mannheim biztosító

“Igaz, hogy 2007 júniusában volt egy ösztönző út a HMI (Hamburger Mannheimer Insurance) csapat számára Budapestre. A vizsgálatunk szerint nagyjából húsz prostituált vett részt az esti rendezvényen” – közölte az Ergo szóvivője. Hozzátette: az összejövetel “komolyan megsértette a cég előírásait, ami nem tolerálható”. Mint közölte, a történtekért felelős munkatársak már nem dolgoznak a vállalatnál.
A fürdőben lévő lefüggönyözött ágyakhoz vihették a nőket

Ugyan az Ergo további részleteket nem hozott nyilvánosságra az üggyel kapcsolatban, ám a Handelsblatt című német üzleti napilap egy magát megnevezni nem kívánó résztvevőre hivatkozva azt írta, hogy a vendégek a fürdőben lévő lefüggönyözött ágyakhoz vihették a nőket, és “azt tehettek velük, amit akartak”.
A fehér mindent visz

A beszámoló szerint a nők piros és sárga színű karkötőket viseltek, amelyek alapján megállapítható volt, hogy ki dolgozik azon az estén hostessként, és “ki az, aki teljesíti a vendégek minden kívánságát”. “Voltak olyan nők is, akiknek fehér karkötőjük volt. Ők a vezetőknek és a legjobb ügynököknek voltak fenntartva” – idézte a lap az egyik résztvevőt.

A Handelsblatt az Ergótól úgy tudja, hogy a budapesti kirándulásra mintegy száz német munkatárs kapott meghívást, arról azonban nincs információ, hogy a Gellért fürdőben rendezett partin közülük hányan vettek részt.

www.mon.hu