Újra nyithat a ZP és a Rió

Szeretnék további friss híreket kapni!

A Zöld Pardont üzemeltető Zöld Pardon Kft. 2010 májusa óta kérelmezi, míg a Café del Rio-t üzemeltető Dream Work Kft. 2011. április 14-én nyújtott be írásbeli kérelmet közterület- használati engedélyének megújítására.

Az Újbudai Önkormányzat elfogadhatatlannak tartja, hogy az elmúlt években megszokott gyakorlatnak megfelelően folytassák az üzemeltető társaságok működésüket a Petőfi híd budai hídfőjénél. Ezért az Önkormányzat vezetése úgy döntött, hogy csak abban az esetben terjeszti képviselő-testület elé a két üzemeltető társaság kérelmét, amennyiben azok vállalják az előző évekhez képest jelentősen szigorított feltételeket és az elmaradt díjak rendezését az alábbi feltételek alapján:

- Az elmaradt bérleti díjak rendezése.
- Megemelt, közel kétszeres bérleti díj fizetése 2011. évre.
- A Café del Rio is csatlakozik a Zöld Pardon által az elmúlt évben meghirdetett közbiztonsági és köztisztasági programhoz. A szórakozóhelyek viselik a közrend és köztisztaság fenntartásához szükséges személyi és tárgyi feltételek költségeit.
- A szórakozóhelyek betartják a törvény által előírt zajhatárértékeket.
- A szórakozóhelyek 2011 decemberéig vállalják a közterületek elhagyását, illetve az eredeti állapot helyreállítását, azaz a meglévő felépítmények bontását és a parkosítás költségeit.

Tekintettel arra, hogy a követeléseket mindkét fél elfogadta, az Önkormányzat vezetése úgy döntött, hogy a képviselő-testület döntésére bízza a közterület-használati engedélyek meghosszabbítását. Az április 21-i szavazás eredményéről, illetve a képviselők döntéséről az Újbudai Önkormányzat részletes tájékoztatást ad.

[right][size=8]Újbuda Önkormányzat[/size][/right]

[b]Kapcsolódó téma:[/b]
- [link=http://www.ujbudaportal.hu/news.php?extend.862]Idén is kinyit a ZP és a Rio[/link]


Miről olvasnál szívesen itt a portálon?

Kérjük írd meg nekünk.
*-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.

Név*:

E-mail cím*:

Üzenet (röviden, 1 mondatban)* :

A javaslatok a szerkesztőség e-mail címére érkeznek. Azt a honlapra nem tesszük ki. Köszönjük.