Mit mesél rólunk a telefonunk?

Szeretnék további friss híreket kapni!

[color=#ff0000]
De miről is árulkodnak a ketyerék?[/color]

[b]A táskában[/b]
[u]Tabletek:[/u] Az iPad a 2010-es év nagy sztárja, biztos, hogy rengeteg karácsonyi kívánságlista kezdődik vele.
[u]Laptopok:[/u] MacBook Air: a penge vékonyságú laptoptól mindenkit elönt a sárga irigység, de mégsem kelti az önző elit érzetét, mint az iPad tulajdonosok esetén.

[b]A zsebben[/b]
[u]Mobilok:[/u] Az iPhone nyilvánvaló kedvenc az Apple-rajongók körében, és azok közt is, akik egykor talán a Nokiára szavaztak. Roy Morgan kutatásából kiderült, hogy az iPhone tulajdonosok az átlaghoz képest többen szeretik azt állítani magukról, hogy igyekeznek divatosan kinézni. A Blackberry sok éve már az egységes okostelefon, a tulajdonosait leginkább vaskos bankszámlájukról könnyű felismerni. Az Androidos okostelefonok azoknak valók, akik nem annyira szeretik az Apple almáit és tartalmait.

[b]A nappaliban[/b]
[u]Tévék:[/u] Háromdimenziós tévé – Egy teljesen új generáció. Lehetne ez a legközelebbi nagy durranás, de az ára csillagászati. Idióta szemüveget kell viselni a használata közben, ráadásul a 3D-s tartalmak kínálata nem is túl bőséges. Valószínűleg ezek miatt ez csak a technológia vívmányaiba belebolondult gazdagok úri huncutsága marad. LED TV – Szigorúan kifinomult ízlésűeknek, vaskos pénztárcával. A papírvékonyságú technikai csodát fénykibocsátó ledek világítják meg, ami kedvezőbb a környezet szempontjából. Óriás méretű plazmatévé - A filmek, játékok és sportok szerelmeseinek. LCD - olyanoknak, akik nagy tévét akarnak, de nem szeretnének szétesett pixeleket és kiégett képernyőket látni, mint a plazmatévék régebbi generációinál.

[u]Szórakoztató berendezések:[/u] Digitális videomagnó (TiVo) – Alapvető időtakarékos játékszer az elfoglalt tévérajongóknak, akik nem akarnak lemaradni a kedvenc műsoraikról, de nem tudtak megbarátkozni a BitTorrenttel. Nintendo Wii – Az egész családod lefoglalja játékaival. Előcsalogatja a durcás tiniket és segít a ház asszonyának is formában maradni. Ahol Wii van, ott mindig találkozni nőkkel, gyerekekkel és Marioval. Xbox 360 - Elhivatott és alkalmi játékosoknak egyaránt, akik szeretik összemérni képességeiket a világháló népes játékoshadával. Sony PS3 - A megszállottaknak, akik beleügyeskednek a konzoljukba, módosítják azt az egyedülálló teljesítmény érdekében. Szeretik a tinédzserek is, akik játék közben szívesen néznek filmeket is.
[size=8][right]noinetcafe.hu[/right][/size]
[[b]Beküldte Admin[/b]]

[left][img]http://www.ujbudaportal.hu/e107_images/newspost_images/1_1302626466_FaceBo.jpg[/img][/left]

[size=14][color=#ff0000]Nyerj értékes műköröm/ vagy bizsu utalványt 17.000 Ft értékben.[/size] [link=http://www.ujbudaportal.hu/news.php?extend.850]Részletek ITT[/link]
[/color]


Miről olvasnál szívesen itt a portálon?

Kérjük írd meg nekünk.
*-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.

Név*:

E-mail cím*:

Üzenet (röviden, 1 mondatban)* :

A javaslatok a szerkesztőség e-mail címére érkeznek. Azt a honlapra nem tesszük ki. Köszönjük.