Letölthető az új IE10

Szeretnék további friss híreket kapni!

Az Internet Explorer 10 alapvetően az elődjére épül, azonban számos további webes szabványt támogat majd. Ezek közé tartozik a CSS3 támogatása, ami az eddigi IE-verziókból kimaradt. Már most nyilvánosságra hozták, hogy az IE10 egyik változata kompatibilis lesz az ARM processzoraival. Ezt megerősíti az is, hogy a bemutatón a program egy ARM chippel szerelt rendszeren futott, problémák nélkül, az operációs rendszer pedig a Windows 8 egyik korai fejlesztői verziója volt. Az ARM processzor 1 GHz-es órajelen üzemelt, míg a beépített memória 1 gigabájt volt. Ennek ellenére a szoftver meglehetősen gyors volt és sebesség tekintetében alig maradt el a Chrome mögött.

Hachamovitch elárulta azt is, hogy gőzerővel foglalkoznak a hardveres gyorsítás optimalizálásán, ami elsősorban a különböző HTML5-alapú tartalmak megjelenítésekor lehet majd hasznos. A további előzeteseket a Microsoft várhatóan 8-12 hetente fogja megjelentetni, Azt egyelőre a szakember nem akarta elárulni, hogy mikor jelenhet meg az IE10 első bétaváltozata, illetve a végleges verziója. A legfontosabb cél a HTML5 natív támogatás kiépítése. A Microsoft álláspontja az, hogy az oldalak és a HTML5-tartalmak akkor jelennek meg a legjobban, hogy ha a böngészőt a fejlesztők az operációs rendszerhez igazítják és optimalizálják. A fejlesztési út első lépcsőfoka az IE9 volt, a következő lépcső pedig az Internet Explorer 10 lehet.

Az Internet Explorer 10 Plattform Preview 1-et a Microsoft elvileg csak a fejlesztők számára tette elérhetővé, de ennek ellenére mindenki szabadon [link=http://go.microsoft.com/?linkid=9739661][b]letöltheti[/b][/link]. Az első teszteredmények mindenesetre elég biztatóak.
[right]
[size=8]SG.hu[/size][/right]
[[b]Beküldte Admin[/b]]


Miről olvasnál szívesen itt a portálon?

Kérjük írd meg nekünk.
*-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.

Név*:

E-mail cím*:

Üzenet (röviden, 1 mondatban)* :

A javaslatok a szerkesztőség e-mail címére érkeznek. Azt a honlapra nem tesszük ki. Köszönjük.