Jön az “olcsó” 3D mozi

Szeretnék további friss híreket kapni!

Ugyan a 3D LCD TV-k ára még mindig az eget verdesi, azt nem mondhatjuk, hogy nem csökkentek valamelyest. A harc pedig folytatódik az aktív és a passzív szemüvegek – azaz leginkább a Samsung és az LG – közt.

A Samsung emiatt az eleddig $130-ért vesztegetett, 2011-es SSG-3100GB aktív szemüvegeinek árát $50-ra mérsékli május elsejével, legalábbis Amerikában. Mivel a tévék mellé is ezentúl kettő szemüveget csomagolnak, egy négytagú család „csupán” extra húszezret kell, hogy elköltsön.

Az aktív szemüvegek ugyan drágábbak, töltésre szorulnak, valamint a 120 Hz-es villogás egyesek számára fejfájdító, cserébe azonban sokkal jobb képminőséget és passzív társaihoz képest óriási betekintési szögekkel rendelkezik. Plusz nem kell mindig vízszintesen tartani.

A feltöltés nélkül is működő, könnyebb és egyszerűbb passzív szemüvegeket alkalmazó LG természetesen az árra ment rá: a RealD-kompatibilis Theater 3D szemüvegei mindössze $10-ba, azaz nagyjából kétezer forintba kerülnek, míg a Vizio (egy szintén passzív szemüvegeket alkalmazó cég) honlapján $30-t kér egy, vagy $45-öt kettő szemüvegért.
[right][size=8]Hotdog[/size][/right]

[[b]Beküldte Admin[/b]]


Miről olvasnál szívesen itt a portálon?

Kérjük írd meg nekünk.
*-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.

Név*:

E-mail cím*:

Üzenet (röviden, 1 mondatban)* :

A javaslatok a szerkesztőség e-mail címére érkeznek. Azt a honlapra nem tesszük ki. Köszönjük.