Újra menő a kitűző!

Szeretnék további friss híreket kapni!

Kitalálójukat, Tóth Lindát már régóta foglalkoztatta egy ilyesféle kollekció elkészítése, ezért 2008-ban megalapította saját vállalkozását, melynek keretében párjával közösen találják ki, és valósítják meg az újabbnál újabb ötleteket. A különböző anyagból készült tárgyak mellett méretük, színük és vidám felirataik miatt nem lehet elmenni.
A hűtőmágneseken és kitűzőkön szereplő mesehősökből Hófehérkétől egészen a kiskutyákig széles a skála, és a meglévő formákon és állatkákon kívül, kérésre bármit megvalósítanak. A meseszerű kis ajándéktárgyak mellett hamarosan táskákkal, egyedi design ékszerekkel, kiegészítőkkel szeretnék bővíteni a palettát.
A Dotty honlapján minden termék megtekinthető és megvásárolható a webshopon keresztül.
Mivel nagy hangsúlyt fektetnek a környezetbarát és újrahasznosított anyagok, festékek, fóliák, papírok használatára, ezért a csomagolások alapanyaga is környezetbarát papír.

Szívesen látnád viszont kedvencedet egy kitűzőn?
Érdemes figyelemmel kísérned a honlapot, a Dotty ugyanis hamarosan pályázatot hirdet egy új kollekció megalkotására. Akár a te ötleted is lehet nyerő, ami gyártás után boltokba is kerülhet!
repertoárt, természetesen a vizuális hangulat megőrzése mellett .

[[b]Beküldte K.Blanka[/b]]


Miről olvasnál szívesen itt a portálon?

Kérjük írd meg nekünk.
*-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.

Név*:

E-mail cím*:

Üzenet (röviden, 1 mondatban)* :

A javaslatok a szerkesztőség e-mail címére érkeznek. Azt a honlapra nem tesszük ki. Köszönjük.