Orvost az internetről

Szeretnék további friss híreket kapni!

Az elégedetlenségből született meg a www.FoglaljOrvost.hu portál, illetve szolgáltatás, amelynek elsődleges célja, hogy megkönnyítse a páciensek számára a szakorvosok választását és az időpont-egyeztetést. A rendszer az internetes ügyfélszolgálatok kényelmi funkcióit nyújtja a telefonos jelentkezéssel szemben: nem csak rendelési időben, hanem éjjel-nappal elérhető; a rendelkezésre álló időpontok közül kiválasztható a leginkább megfelelő; és nem kerül semmibe a páciensnek.
[b]
Gyorsabban be lehet jelentkezni[/b]
A két hónappal ezelőtt indult szolgáltatás egyelőre csak Budapest területén érhető el, mondta érdeklődésünkre Straub Fanni, a szolgáltatás üzemeltetését végző ACT Line Kft. marketing vezetője. Jelenleg már 180 szakorvos rendelésére lehet az interneten bejelentkezni, és tíz nagy budapesti magánintézet (például a Rózsakert Medical Center, Mamut Egészségközpont, Körúti Orvosi Centrum) is a választható lehetőségek között van. Jelenleg 19 szakterület közül lehet választani, a bőrgyógyászattól az urológiáig, köztük olyan különlegességekkel, mint a gyermekneurológus vagy a hidegterápia. Az eddigi tapasztalatok alapján a nők szívesebben veszik igénybe a szolgáltatást, mint a férfiak; nem véletlen, hogy az igénybe vett szakterületek közül a nőgyógyászat a legnépszerűbb.

A portállal szerződött orvosok az internetes rendelések alapján fogadott betegek után fizetnek fix összegű jutalékot, mondta a vállalkozás pénzügyi hátteréről Straub Fanni. Részükről a rendszerhez való csatlakozás semmilyen járulékos beruházást nem igényel: az időpontfoglalásról azonnal kapnak sms-értésítést, illetve e-mail üzenetet, így az időpontokat fel tudják vinni a saját rendszerükbe. A nagyobb, saját foglalási rendszerrel rendelkező intézetekkel állandó online kapcsolat is kiépíthető, így azokban azonnal megjelenik a FoglaljOrvost.hu-n kiválasztott időpont.

A jövőbeli tervekről Straub Fanni elmondta, hogy egyelőre Budapesten szeretnék minél teljesebb körűvé tenni a szolgáltatást, újabb szakterületek bevonásával. Ugyanakkor már készülnek a vidéki terjeszkedésre is: várhatóan a tavasz végén, a nyár elején országos lefedettséget fognak biztosítani. Az már természetesen a csatlakozó orvosoktól függ majd, hogy hol milyen szakrendelésekre lehet jelentkezni.
[size=8][right]www.itbusiness.hu[/right][/size]
[[b]Beküldte Admin[/b]]


Miről olvasnál szívesen itt a portálon?

Kérjük írd meg nekünk.
*-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.

Név*:

E-mail cím*:

Üzenet (röviden, 1 mondatban)* :

A javaslatok a szerkesztőség e-mail címére érkeznek. Azt a honlapra nem tesszük ki. Köszönjük.