Nagytakarítás Újbudán

Az Önkormányzat konténerek kihelyezésével és ingyenesen igényelhető műanyag zsákok biztosításával is gondoskodik az összegyűjtött zöldhulladék elszállításáról. A zsákokat az Újbuda Prizma Közhasznú Nonprofit Kft. székhelyén, a Hamzsabégi út 60. szám alatt vehetik át a kerület lakosai, március 21-től, hétfőtől csütörtökig 9-16 óráig, pénteken 9-13 óráig. A zöldhulladékkal megtelt zsákokat kérjük, hogy a kukák mellé elhelyezni szíveskedjenek, ezeket az FKF Zrt. ingyenesen elszállítja.

A tavaszi nagytakarítási akció keretében az alábbi helyszíneken az Újbuda Prizma Közhasznú Nonprofit Kft. munkatársai is részt vesznek a közterület megtisztításában. Kérem Önöket, használják ki a lehetőséget, hogy mindannyian tisztább és egészségesebb környezetben élhessünk!

VESZÉLYES ÉS ELEKTRONIKAI HULLADÉKGYŰTÉS
2011. ÁPRILIS 16. 10-12 ÓRÁIG

GAZDAGRÉT: RÉTKÖZ UTCA – TORBÁGY UTCA SAROK
ŐMEZŐ: CIRMOS UTCAI PARKOLÓ
KELENFÖLD: VAHOT UTCA – KEVEHÁZA UTCA SAROK
ALBERTFALVA: FEHÉRVÁRI ÚT – VEGYÉSZ UTCA SAROK
SZENTIMREVÁROS: EDÖMÉR UTCAI PARKOLÓ

——————
[b]A nagytakarítás helye és ideje:[/b]
GELLÉRTHEGY, SASAD, KELENVÖLGY, PÉTERHEGY
MÁRCIUS 21. – MÁRCIUS 25.
ALBERTFALVI ÉS KELENFÖLDI LAKÓTELEP
MÁRCIUS 28. – ÁPRILIS 6.
LÁGYMÁNYOSI LAKÓTELEP
ÁPRILIS 7. – ÁPRILIS 11.
GAZDAGRÉTI LAKÓTELEP
ÁPRILIS 12. – ÁPRILIS 18.
ŐMEZEI LAKÓTELEP
ÁPRILIS 19. – ÁPRILIS 21.

Dr. Hoffmann Tamás -polgármester

Újbuda Önkormányzat

[color=#ff3300]Szeretnénk mi is, az Újbuda Közösségi Portál is részt venni ebben, ezért kérlek \"lájkolással\"/ \"Tetszéssel\" (oldal alján a kék boxban, a megosztás mellett) jelezd felénk részvételi szándékodat. Tegyünk a szebb Újbudáért. Köszönjük![/color]