Így bűvöld el a pasit…

Abban az esetben pedig, ha hangulatos és fesztelen a csevej, beleeshetsz abba a csapdába, hogy túl sokat árulsz el magadról. Ha a testi vonzalom elsőre nem is lehetne tökéletesebb, kerüld el, hogy éppen a szavak jelentsék az ígéretes kezdet végét! Amennyiben szeretnéd levetkőzni zavarodat, és a szavaiddal is éppen annyira meg akarod győzni kiszemeltedet, mint a kisugárzásoddal, kövesd tippjeinket!

Érdeklődj!
Az anyatermészet két fület és egy szájat adott neked, ha pedig megfelelő arányban használod őket, akkor jó esélyeid lehetnek az újabb randit illetően. Miután a klasszikus dolgokat sikerült már megtudnod kiszemeltedről, történetesen, hogy melyik a kedvenc étterme vagy milyen zenét szeret, jó pontot szerezhetsz, ha ennél tovább mész, és azt is megkérdezed tőle, miért ezeket szereti.
Így a dolgok érzelmi oldaláról is információt szerezhetsz, nem utolsósorban pedig úgy terelheted a felszínes témától mélyebbre a beszélgetést, hogy elkerülöd azt, hogy túl soknak érezze a felőled érkező információt. Magáról ugyanis csak annyit árul el, amennyit szeretne, de érdeklődésed egyben arról is meggyőzi, hogy vonzónak, érdekesnek találod őt, ami szintén előnyös színben tüntethet fel

Tedd személyessé a beszélgetést!
Nem kell tettetned az érdeklődést olyan témák iránt, amelyek valójában távol állnak tőled, ahogy neked sem szabad a legújabb cipőtrendet erőltetned, mint a beszélgetés tárgyát. Ha szeretnéd intimebbé tenni a kommunikációt, természetesen nem árt személyes kérdéseket feltenned, de azok ne csak a pasi szempontjából legyenek érdekesek, különben hamar kudarcba fulladhat a beszélgetés.
Amennyiben például kiszemelted megszállottan fotózik a szabadidejében, ne a fényképezőgép optikájáról és a képességeiről faggasd őt, miközben a fotóstudományod a zoomolásig terjed, inkább hagyd, hogy az élményeiről beszéljen
Nem szégyen az sem, ha elismered, hogy a dolog technikai részéhez nem értesz, de hozzáteszed kacéran, hogy a képeire ugyanakkor nagyon kíváncsi vagy.

Kritika helyett dicsérd!
A kritikával az ismerkedés elején bánj óvatosan, hiszen még nem ismerheted a pasit eléggé, hogy tudd, mennyire viseli jól a bíráló szavakat. Ugyanakkor veszélyes és rizikós terepre is tévedhetsz, hiszen pár leíró mondatból nem nyerhetsz elég pontos képet az adott szituációról, hogy helyesen ítélhesd meg a történteket, illetve a benne szereplő személyeket.
Keresd inkább a dicséretre méltó apró részleteket, és akár a hajáról, a stílusáról vagy a munkájáról van szó, pozitív véleményednek mindenképpen adj hangot. Az elismerés ugyanis nemcsak a párkapcsolatban fontos, de már az ismerkedés során is ez adhatja meg a kezdő lökést a férfinak, amiből tudhatja, hogy komolyabban is közeledhet: nem fogod visszautasítani.

Beküldte K.Blanka