virtuális feleség

Szeretnék további friss híreket kapni!

Egy indiai weboldal „virtuális feleséget" kínál a házasodás előtt álló fiatal indiai férfiaknak; a szolgáltatás segítségével ízelítőt kapnak, milyen lesz az életük házasemberként – írja a technet.hu [i](kuponpartnerünk)[/i]. A biwihotohaisi.com oldalon a regisztrált tagok négy nőtípus közül választhatnak: tyúkanyó, parancsolgató, vásárlás- és sorozatfüggő és kemény üzletasszony. A szolgáltatásra előfizető vőlegények ezt követően a kiválasztott típusú virtuális feleségtől SMS-eket kapnak, melyek - legalábbis a szolgáltató szerint - segítik majd a fiatalokat a házasélet során abban, hogy kell bánni egy igazi feleséggel.

A virtuális feleségeknek nevük is van, és kis profillal teszik őket életszerűbbé – derül ki a technet.hu cikkéből. A 21 éves Milli Chulbulli például a vásárlásmániás típus megszemélyesítője; a titkárnőként dolgozó automata feleség folyton barátnőivel lóg, be nem áll a szája, és élete a sztárpletykák, divatmagazinok és plázák körül forog.

A 26 éves Shalini Sheherwali karrierista bankár hölgy, aki egyúttal a kütyüket is nagyon kedveli. A 25 éves Biili Thakur „főnökösködő és parancsolgató" aki SMS-ben fenyegetőzik, ilyesformán: „az irodába küldöm az ágyadat is, ha nem jössz hamar haza". Végül 23 éves Ritu Gharwali a tyúkanyó virtuális asszony, aki azt írja: „kérlek edd meg az ebéded, a kedvencedet főztem". A szolgáltatás egyébként csak félig nevelő célzatú - a site testvéroldala online társkereső, ahol az automata feleségeken kikupált férfiak igazi feleséget találhatnak maguknak.
[right][size=8]mmonline.hu[/size][/right]


Miről olvasnál szívesen itt a portálon?

Kérjük írd meg nekünk.
*-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.

Név*:

E-mail cím*:

Üzenet (röviden, 1 mondatban)* :

A javaslatok a szerkesztőség e-mail címére érkeznek. Azt a honlapra nem tesszük ki. Köszönjük.