Mobilja mentette meg a fiút a farkasoktól

Szeretnék további friss híreket kapni!

Néhány napja egy norvég fiú, a 13 éves Walter Eikrem Rakkestad városából az iskola végeztével gyalog indult haza, ám az úton belefutott egy kisebb farkasfalkába. A fiú életét mobilja mentette meg - a telefonról elindította a Creed nevű rockbanda egyik számát, amitől a farkasok megriadtak és elfutottak.

„Először azt hittem, a szomszéd kutyái azok" - mesélte Walter az egyik norvég tévécsatornának. A fiú azonban négy farkasba botlott úton hazafelé, miközben az iskoláját a házuktól elválasztó dombon baktatott. Walter persze halálra rémült a farkasok láttán, ám eszébe jutott anyja tanácsa: nem szabad elfutni, ha vadállattal akad össze. Ezért megállt egy helyben, miközben azon gondolkodott, mitévő legyen.

Végül eszébe jutott mobilja, melyen teljes hangerőn elindította a Creed nevű rockbanda „Overcome" című számát. A zene szólt a mobilból, eközben Walter pedig - még mindig egyhelyben állva - vadul csapkodott karjával és teljes hangerővel énekelte ő is a számot. Mivel nem tipikus préda-viselkedést tanúsított, a farkasok megriadtak, és inkább otthagyták a fiút.

[right][size=8]www.mobilport.hu[/size][/right]

... és íme a farkasüldöző zene:


Miről olvasnál szívesen itt a portálon?

Kérjük írd meg nekünk.
*-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.

Név*:

E-mail cím*:

Üzenet (röviden, 1 mondatban)* :

A javaslatok a szerkesztőség e-mail címére érkeznek. Azt a honlapra nem tesszük ki. Köszönjük.