Önkéntesség világnapja

Szeretnék további friss híreket kapni!

Sajnos vannak olyan honfitársaink, akik rászorulnak mások segítségére, és valljuk be nekünk is milyen jó érzés, ha valakinek anyagi juttatás nélkül jót teszünk. Talán ide illik az a közmondás, hogy jobb adni, mint kapni (persze kapni se rossz).

Nyáron az Újbuda Közösségi Portál is szervezett egy nagyszabású gyűjtést az árvízkárosultaknak, ahol nagyon sok felajánlás érkezett. Ezt ismételten nagyon szépen köszönjük, és örülünk, hogy kerületünkben ilyen sok jóérzésű polgár van, akik pénzt, időt és fáradságot nem kímélve segítettek Nekünk és az árvízkárosultaknak.
Számos ruhanemű, illetve tartós élelmiszert gyűjtöttünk össze, amit a Vöröskereszt segítségével el is juttattunk a rászorultaknak.

Visszatérve az önkéntes világnapra...
Kérlek gondold át, hogy hazánkban mennyi ember szorul segítségre - akár a kerületünkben is - és kérlek segíts neki, akár egy fél órás beszélgetéssel, az idősebbeknek vásárlással, hólapátolással, vagy egy apró (de nem drága) ajándékkal. A magányos időseknek odafigyeléssel és a karácsony közeledtével némi szeretettel, hiszen az önkéntes világnapon önként és viszonzás nélkül adunk valamit, ami nekünk van, és másoknak szüksége lehet rá [i](fizikai,szellemi,lelki)[/i].

Köszönöm szépen.

[[b]Beküldte Admin[/b]]

Kapcsolódó témák:
- [link=http://www.ujbudaportal.hu/news.php?extend.661]legyél Te is a portál szerkesztője[/link]
- [link=http://www.ujbudaportal.hu/news.php?extend.585]Önkéntesek segítségét várjuk[/link]


Miről olvasnál szívesen itt a portálon?

Kérjük írd meg nekünk.
*-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.

Név*:

E-mail cím*:

Üzenet (röviden, 1 mondatban)* :

A javaslatok a szerkesztőség e-mail címére érkeznek. Azt a honlapra nem tesszük ki. Köszönjük.