I love festés!

Szeretnék további friss híreket kapni!

Az ember a gyűjtögető életformáját nem tudta elhagyni az őskor óta és most nem a nőkről beszélek, mert a család férfi tagjainak szekrényei is őriztek olyan dolgokat, amikre semmi szükség, csak valahonnan megmaradt. A különbség köztem és köztük talán csak annyi volt, hogy ők bátran dobálták eme dolgokat a szemétbe, miközben én háromszor megnéztem , megszagoltam,elolvastam , megöleltem, átgondoltam és csak utána tudtam megválni tőle, vagy utána SE! Na de mindegy is , mikor ezzel végre végeztem, jött a dobozolás és a szekrények összetolásának művelete.
Ez nem volt kifejezetten izgalmas, annál inkább sok erő- izomba került.
A harmadik napra már sikerült úgy összerakni mindent, hogy hazajöttem , és nem találtam a helyemet,de ez még hagyjál az esti teámhoz a lépcsőházba mentem cukorért, és az ágyamba a szobám közepére feküdtem , körülöttem felfordulás és velem már csak a plüss Kannibál és a plüss Gömbhal feszengett a furcsán csupasz felfordult lakás kellős közepén…
Másnap jöttek is a festők , két nap alatt végeztek a munka festés részével, egyébként eme percekben is itt vannak, de már csak mázolnak. A kupim még a régi, bár már le tudok ülni ami megnyugtató érzés. A nappaliban már simán át lehet menni anélkül ,hogy átbújsz a letakart bútorok között. Kezd kialakulni a rend, persze még nagyon nagyon messze vagyunk attól. Hideg van és festék szag és hogy mégis mi az ami ilyenkor boldogítani tud? Például szüleim látványa ahogy esténként tévét néznek megfáradtan a pakolás után.
Megpróbálom lefesteni a képet. Képzelj el egy halom összetolt bútort letakarva, azon egy virágcseréptartót amit már csak a lélek tart, azon ül apa, mellette a nagy összetoltságból kiguberált ősrégi recsegős ropogós de nem dobjuk ki mert anyu régi zongoraszékén, ült anyu, mint a verebek. Miután pedig befejezték az esti tévézést és kellően elfáradtak, helyet foglaltak a táborban.
Én csak így hívom, mert még nincs kész az új ágy, úgyhogy kuporognak a sarokban némi nagyon tutkó matracon, de tényleg tutkó, kókuszból van az alja! Szóval ezekért a pillanatokért hidd el, megéri, na meg majd ha kész lesz, egyszer. Ennyi voltam mára, u.i. ha kell olcsó és jó festő akkor írj, vagy ha tudsz felidézni lakás felújításos vicces jelenetet akkor is!

[b]Kapcsolódó téma: [/b][link=http://www.ujbudaportal.hu/news.php?item.673.10]Festés hidegben...[/link]


Miről olvasnál szívesen itt a portálon?

Kérjük írd meg nekünk.
*-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.

Név*:

E-mail cím*:

Üzenet (röviden, 1 mondatban)* :

A javaslatok a szerkesztőség e-mail címére érkeznek. Azt a honlapra nem tesszük ki. Köszönjük.