Új szolgáltatás-legyél Te is a portál szerkesztője

Szeretnék további friss híreket kapni!

Úgy gondolom, hogy erre a fejlesztésre szükség volt, mivel nem akartunk megállni és toporogni egy helyben. Nem akartunk csak "hírközlő" oldal lenni, hanem szeretnénk bevonni TÉGED is a lap szerkesztésébe. Igen jól olvasod, nem elírás. Valóban szeretnénk, hogy egy interaktív közösségi site jöjjön létre, és ehhez szükségünk van rád is.

A felső menüsorban hoztuk létre a "Közösségi élet" címmel azt az új kiegészítő szolgáltatást, amit most promotálok.
Jelenleg négy témakörben indítottunk el írásokat. Ezek a következők: Gyerekesség (gyerek témákkal foglalkozik), Házi feladat (receptek, ház körüli tevékenységek,ötletek, kertápolás, stb), Netrevaló (internetes témák), illetve Női sarok (a hölgyeket érdeklő témák).

[b]Amennyiben Te is szeretnél csatlakozni hozzánk és szívesen segítenél az oldal szerkesztésében, kérlek regisztrálj vagy küldj e-mailt az info@ujbudaportal.hu címre.

Várjuk továbbá vállalkozó kedvű segédszerkesztők jelentkezését is, akik szívesen és örömmel szerkesztenének egy-egy témakört. Amennyiben érdekelne ez, akkor kérjük küldj egy e-mailt a fenti címre a részletekért.[/b]
Önkéntes munkáról lenne szó, ezért bérezést nem tudunk adni, ám remek lehetőséget biztosítunk tanulni vágyó újságíróknak, illetve lelkes szövegíróknak.

[b]Ha kategóriát ajánlanál, azt is erre az e-mail címre küldd el "Kategória ajánlás" címszóval.[/b]

Köszönjük!
Jó olvasást kívánok.

[[b]Beküldte Admin[/b]]


Miről olvasnál szívesen itt a portálon?

Kérjük írd meg nekünk.
*-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.

Név*:

E-mail cím*:

Üzenet (röviden, 1 mondatban)* :

A javaslatok a szerkesztőség e-mail címére érkeznek. Azt a honlapra nem tesszük ki. Köszönjük.