Sasadi úti gyalogos átkelők

Szeretnék további friss híreket kapni!

[img]/e107_images/newspost_images/frisshir.png[/img][b]Egy örömteli hírt szeretnék megosztani veletek.
Sokan biztos nem tudják, de egész nyáron a Sasadi út egyik oldalát lezárták azzal az indokkal, hogy a hegy csatornarendszerét rákapcsolják a főgyüjtő csatornarendszerre. A munkálatok szépen zajlottak - persze a szokásos csúszás itt is megvolt - , de ettől eltekintve kész lett, megcsinálták.[/b]
Ezen felbuzdulva megnéztem mit alkottak. A látvány a következő volt. Azokon a szakaszokon, amiket felszedtek szépen leaszfaltozták és felfestették a zebrákat újra.
Na ezt meglátva írtam a Fővárosi Közterületeseknek egy levelet - a portál [link=http://www.ujbudaportal.hu/e107_plugins/survey/survey.php?1][b]Közterületi hibabejelentő[/b][/link]jét használva, ami már több ízben sikeresnek bizonyult - , hogy ugyan gondolják már át, hogy hogyan is van az, hogy az út egyik felét felfestik (zebrákat), a másikat meg hagyják úgy régiben.
Kérésem meghallgatásra talált, és a következő levelet kaptam:
[i]"A helyszínt megvizsgáltuk, és a felújított útpálya mellett, a régi útfelületen az Előpatak utcánál, a Bereck utcánál, a Cseresznye utcánál, és a Zajzon utcánál a gyalogos-átkelőhelyek útburkolati jeleit felújíttatjuk. "[/i]

Ez nagy öröm és azt bizonyítja, hogy szükség van erre a hibabejelentőre.
Egyébként már több bejelentést is megcsináltak, csak egy példa a Hamzsabégi úton az IMO mosó előtti nagy kátyúkat elég hamar betömték.

[b]Ha Neked is van valami közterületi bejelentenivalód, akkor használd ingyenes szolgáltatásunkat [i](regisztráltaknak érhető el)[/i].
[link=http://www.ujbudaportal.hu/e107_plugins/survey/survey.php?1]Közterületi hibabejelentő űrlap ITT.[/link][/b]

[[b]Beküldte Admin[/b]]


Miről olvasnál szívesen itt a portálon?

Kérjük írd meg nekünk.
*-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.

Név*:

E-mail cím*:

Üzenet (röviden, 1 mondatban)* :

A javaslatok a szerkesztőség e-mail címére érkeznek. Azt a honlapra nem tesszük ki. Köszönjük.