A 3. osztályosok is ingyen kapják a tankönyvcsomagot

Szeretnék további friss híreket kapni!

A kerület regionális tanévnyitóján, melyet az Önkormányzat a fennállásának 25. évfordulóját ünneplő Csikihegyek Általános Iskolában tartott, ellátogatott Ábel Anita, a „Szomszédok” Magenheim Julcsija is. A művésznő reggel segítette az első napra igyekvő kisiskolásokat a forgalmas kereszteződésnél történő könnyebb átjutásban, az ünnepség végén pedig Molnár Gyula polgármesterrel együtt meglátogatta egykori filmbeli osztálytermét, és beletekintett az iskola képes emlékkönyvébe is. Az iskolába menet a gyermekek egy „Biztonságban Újbudán” feliratú foszforeszkáló mágneses karkötőt kaptak.
Újbuda Önkormányzata a tavaly indított nagysikerű „Lollipop” akciót idén is folytatja, és a XI. kerületi Rendőrséggel és a Közterület-felügyelőkkel, kerületőrökkel együttműködve a tanév első heteiben segítséget nyújtanak a kisdiákok az iskolájuk közelében lévő forgalmas gyalogátkelőhelyeken biztonságos közlekedésében.
Az akcióban az első tanítási napon részt vesznek az Újbuda 60+ önkéntesei is, akik szeretnék, ha unokáik mihamarabb megtanulnák a gyalogos közlekedés szabályait.

[right][size=8]Forrás: Újbuda Önkormányzat sajtóiroda[/size][/right]


Miről olvasnál szívesen itt a portálon?

Kérjük írd meg nekünk.
*-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.

Név*:

E-mail cím*:

Üzenet (röviden, 1 mondatban)* :

A javaslatok a szerkesztőség e-mail címére érkeznek. Azt a honlapra nem tesszük ki. Köszönjük.