Sikeresen átköltöztünk másik serverre

Szeretnék további friss híreket kapni!

[img]/e107_images/newspost_images/friss2.png[/img]A napokban az Újbuda Közösségi Portál új serverre költözött, ezért időszakosan bizonyos funkciók nem voltak elérhetőek az oldalon.
A költözés már szükséges volt, mert sorozatos vírustámadásokat kaptunk, és ezt szeretnénk kiküszöbölni ezzel az új serverrel.

[b]Örömmel jelentjük be, hogy [size=18][color=#ff6600]sikeresen átköltöztünk![/color][/size]
A tegnapi napon (július 15.) minden nagyobb gond nélkül áttelepítettük a közösségi portált. [/b]
Ez a Mi születésnapi ajándékunk - magunknak. 🙂

Még ugyan teszteljük a rendszert -mivel minden költözésnél lehetnek hiányosságok, nem várt törlések-, de már működik [i](a képgalériát kell még helyreráznunk) [/i]minden.
Ahol hibát találunk azt azonnal javítjuk. Ha esetleg Te is találnál ilyet, akkor kérjük jelezd nekünk a [link=http://www.ujbudaportal.hu/contact.php][b]Kapcsolat[/b][/link] menüpont alatt. Köszönjük.

Továbbra is várjuk az észrevételeidet, ötleteidet, cikkeidet, élménybeszámolóidat,stb...

A FaceBookos és az iwiwes megosztás is tökéletesen működik, illetve az [link=http://www.ujbudaportal.hu/e107_plugins/survey/survey.php?4][b]ételrendelés[/b][/link] és[link=http://www.ujbudaportal.hu/e107_plugins/survey/survey.php?1] [b]hibabejelentő[/b][/link] űrlapunk is dolgozik.

[b]Szeretnénk megkérni mindenkit, aki az elmúlt 2 napban regisztrált oldalunkra, kérjük ismételje meg, mert a server sorozatos leállásai miatt nem tudta menteni azokat. A kellemetlenségért elnézést kérünk.[/b]

Köszönjük a türelmedet.

Üdvözlettel:
Újbuda Közösségi Portál

[[b]Beküldte Admin[/b]]

[b] Legyél Te az első, aki megosztja ezt a hírt ismerőseivel a FaceBookon és az Iwiwen. Vagy szólj hozzá ITT a portálunkon.[/b]


Miről olvasnál szívesen itt a portálon?

Kérjük írd meg nekünk.
*-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.

Név*:

E-mail cím*:

Üzenet (röviden, 1 mondatban)* :

A javaslatok a szerkesztőség e-mail címére érkeznek. Azt a honlapra nem tesszük ki. Köszönjük.