Nagytakarítás a Budai Parkszínpadon

Szeretnék további friss híreket kapni!

A minimum két hétig tartó munkálat során megtisztul a komplexum teljes nézőtere és színpada a méteres gaztól és az elvadult bokroktól. Alapos fertőtlenítésen esnek át a mellékhelyiségek, a büfé, a pénztár és az öltözők, valamint felújításra kerül a kerítés és a közművek. A takarítás végeztével az Önkormányzat őriztetni fogja a területet, hogy a kerület szívében lévő épületegyüttes ne kerülhessen újra illetéktelenek rongálásainak áldozatává. Az akció kezdetének napján Molnár Gyula polgármester és Lakos Imre alpolgármester is részt vett a nagytakarításban.

A tulajdonjog átvételével kapcsolatos tárgyalások hosszú évek óta folynak, melynek eredményeképp a képviselőtestület májusi ülésén tartózkodás nélkül úgy határozott, hogy kezdeményezi a Fővárosi Önkormányzatnál az ingatlan Újbuda Önkormányzata részére történő ingyenes átadását, és felkérte a polgármestert a hivatalos szándéknyilatkozat Fővárosi Önkormányzat felé történő benyújtására.

Bár a Fővárosi Önkormányzat arról tájékoztatott bennünket, hogy a tó vízminőségének javítása érdekében elindított egy revitalizációs programot, továbbá a Budai Parkszínpad bontására és a helyén szabadtéri rendezvényeknek lehetőséget adó közösségi tér kialakítására döntés előkészítő tanulmányt készíttetett, úgy ítéljük meg, hogy a Feneketlen tavi park igazán jó "gazdája" Újbuda Önkormányzata lenne.

[size=8][right]Forrás: Önkormányzat[/right][/size]

[color=#ff3300]---o---[/color]
[b][color=#ff0000][AKCIÓ][/b][/color] Kerületi kisokos_online oldalunkon az első 3 megrendelő most [b]ajándék 14 napos banner megjelenést kap![/b] Az akció a jobb felső sarok (H1) hirdetési felületünkre vonatkozik 5.600 Ft értékben.
[b]MÁR CSAK 1 HELY SZABAD.[/b] Még több akció [link=http://www.ujbudaportal.hu/page.php?26]Médiaajánlat[/link] oldalunkon.
[color=#ff3300]---o---[/color]


Miről olvasnál szívesen itt a portálon?

Kérjük írd meg nekünk.
*-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.

Név*:

E-mail cím*:

Üzenet (röviden, 1 mondatban)* :

A javaslatok a szerkesztőség e-mail címére érkeznek. Azt a honlapra nem tesszük ki. Köszönjük.