Melegfront, forróság, hőség

Szeretnék további friss híreket kapni!

[img]/e107_images/newspost_images/1_1279207810_Melegf.jpg[/img][b]Másodfokú, narancssárga hőségriasztás van érvényben hétfőtől az országban. Ez azt jelenti, hogy több napon keresztül 30-35 fok lehet a maximális hőmérséklet napközben, és várhatóan éjszaka sem fog 20 fok alá hűlni a levegő. A nagy meleg már emberáldozatokat is követelt.
[/b]
A lakások felmelegedését úgy akadályozhatjuk meg, ha becsukjuk az ajtót, ablakot és besötétítünk. Este, éjszaka szellőztessük át a helyiségeket friss levegővel. Az elveszített folyadékot folyamatosan pótolni kell. Az idősekre, betegekre és a kisgyermekekre különösen figyeljünk oda. A kirándulók, utazók, nyaralók mindig vigyenek magukkal elegendő folyadékot.

Az ÁNTSZ felkéri a lakosságot, hogy mindenki fokozottan tartsa be az egészségmegőrzésre vonatkozó tanácsokat, ugyanis a hanyag magatartás, akár halálhoz is vezethet.
Az előrejelzések alapján ez a kánikula szombat estig tart, majd záporokra lehet számítani vasárnap.

[b] Legyél Te az első, aki megosztja ezt a hírt ismerőseivel a FaceBookon és az Iwiwen. Vagy szólj hozzá ITT a portálunkon.[/b]

[color=#ff3300]---o---[/color]
[b][color=#ff0000][AKCIÓ][/b][/color] Kerületi kisokos_online oldalunkon az első 3 megrendelő most [b]ajándék 14 napos banner megjelenést kap![/b] Az akció a jobb felső sarok (H1) hirdetési felületünkre vonatkozik 5.600 Ft értékben.
[b]MÁR CSAK 1 HELY SZABAD.[/b] Még több akció [link=http://www.ujbudaportal.hu/page.php?26]Médiaajánlat[/link] oldalunkon.
[color=#ff3300]---o---[/color]


Miről olvasnál szívesen itt a portálon?

Kérjük írd meg nekünk.
*-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.

Név*:

E-mail cím*:

Üzenet (röviden, 1 mondatban)* :

A javaslatok a szerkesztőség e-mail címére érkeznek. Azt a honlapra nem tesszük ki. Köszönjük.