3 évesek lettünk – Boldog születésnapot!

Szeretnék további friss híreket kapni!

A három év alatt több tucat észrevételt, javaslatot, és még kritikát is kaptunk. Ezeket mind köszönjük, hiszen ezek segítségével tudunk előre lépni.
Sok baráti és üzleti kapcsolatot is ki tudtunk alakítani, amit nem hagyunk abba a jövőben sem. Sok ember sokféle nézőpontját ismerhettük meg, és ezeket összerakva értékes információkat szerezhettünk.
Oldalunkat a Google keresője is szereti, és havi szinten átlagosan 32.000 egyedi látogatója van portálunknak (és akkor még nem említettem a visszatérő látogatókat).
Ezek mind azt jelzik, hogy a közösségi portálnak igenis van szerepe/jelentősége napjainkban és reméljük, hogy a jövőben is megtisztelsz minket figyelmeddel. Mi mindent megteszünk a részünkről, hogy friss híreket és sok hasznos funkciót vehess igénybe itt a Közösségi portálon.

A kérésünk csupán annyi lenne, hogy Te - mint eddig is . látogass el oldalunkra (vagy használd RSS hírforrásunkat), hogy elsőként értesülhess ezekről, és hozzászólásaiddal megismerhessük a véleményedet.

[b]... és most a születésnapos ajándékoz! Hamarosan akciókkal fogunk kedveskedni, de erről később adunk hírt.[/b]

Várjuk a Te véleményedet is, hogy ezalatt a 3 év alatt milyen benyomásod volt a közösségi portálról. Ne kímélj minket lehet kritika is. 🙂

[[b]Beküldte Admin[/b]]


Miről olvasnál szívesen itt a portálon?

Kérjük írd meg nekünk.
*-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.

Név*:

E-mail cím*:

Üzenet (röviden, 1 mondatban)* :

A javaslatok a szerkesztőség e-mail címére érkeznek. Azt a honlapra nem tesszük ki. Köszönjük.