Véget ért az adománygyűjtés – köszönjük!

Szeretnék további friss híreket kapni!

Mint ismeretes az Újbuda Közösségi Portál szervezésében adományokat gyűjtöttünk az árvízkárosult települések lakói számára.
A Gazdagréti Közösségi házzal, az Őrmezei Közösségi házzal, és a Vöröskereszttel közösen szerveztük ezt, aminek eredményessége minket is meglepett. A portál most nem pénzadományokat, hanem tisztítószereket, tartós élelmiszereket, ruhaneműket gyűjtött össze. Ezekből főként a ruhaneműkből érkezett nagyon sok adomány.
Örülünk neki, hogy ilyen sok jóérzésű polgár van hazánkban, akik felajánlásukkal segítenek a rászorulóknak. Idejüket nem sajnálva és megtakarított pénzükön vett élelmiszerekkel segítenek ezeknek az embereknek. Ez országos szinten is dicsérendő, de a kerület lakóit is szintén dicséret illeti meg.

Mindez számokban azt jelenti, hogy közel 100 nagyméretű zsák és 30 doboznyi tisztítószer és tartós élelmiszer gyűlt össze. A mennyiséget is jól tükrözi, hogy ezt a tetemes mennyiséget csak két fordulóval tudták elszállítani.

Összességében elmondhatjuk, hogy ez a gyűjtés nem várt eredményt hozott és még egyszer nagyon szépen köszönjük mindazoknak, akik adományukkal segítettek az árvízkárosultaknak könnyebbé tenni az életét.

 


Miről olvasnál szívesen itt a portálon?

Kérjük írd meg nekünk.
*-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.

Név*:

E-mail cím*:

Üzenet (röviden, 1 mondatban)* :

A javaslatok a szerkesztőség e-mail címére érkeznek. Azt a honlapra nem tesszük ki. Köszönjük.