Önkéntesek segítségét várjuk

Szeretnék további friss híreket kapni!

[b]Szórólapozás:[/b]
Az anyagot természetesen mi adjuk. A/5 méretű kis szórólapokat kellene bedobni postaládákba. A terjesztés nem az egész kerületre vonatkozna, kizárólag a TE lakóhelyed közvetlen közelébe.

[b]Interneten hirdetés:[/b]
Itt is mi adnánk a szöveget, amit fel kellene rakni pár hirdető oldalra, illetve linkkatalógusba. Ez a segítség is csupán 1-2 óra lenne.

Fontos megemlítenem, hogy ez nem kötelező, de hálásak vagyunk azoknak, akik segítenek. Így nem szólunk/szólhatunk bele abba se, hogy ki-mikor-mennyit foglalkozik vele. Rád bízzuk, hiszen már azzal is segítesz, ha elgondolkozol rajta. 🙂

Azt külön megköszönjük, ha ismerőseidnek, barátaidnak, szomszédoknak is elküldöd a közösségi portál linkjét (http://www.ujbudaportal.hu)

[u]Részletekért kérlek keress fel a következő elérhetőségek egyikén:[/u]
[b]E-mail: [/b] info©ujbudaportal.hu (kérlek a tárgy mezőbe írd, hogy "önkéntes")
[b]Skype:[/b] soliddesign.hu
[b]Msn:[/b] mail[kukac]soliddesign.hu

Kérdezhetsz előben is a [link=http://www.facebook.com/pages/Ujbuda-Kozossegi-Portal/126768154002547]FaceBookon[/link], [link=http://iwiw.hu/pages/community/comdata.jsp?cID=1012075]Iwiwen[/link], vagy az [link=http://www.ujbudaportal.hu/chat2/index.php]Újbuda Chat[/link]en.

Aki segít - és beleegyezik - egy külön aloldalon feltüntetjük a nevét (felhasználónevét), illetve kiemelten kezeljük. Minden hír végén szerepeltetjük a nicknevét is.

[center][b]Nagyon szépen köszönjük előre is a segítségedet.[/b][/center]


Miről olvasnál szívesen itt a portálon?

Kérjük írd meg nekünk.
*-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.

Név*:

E-mail cím*:

Üzenet (röviden, 1 mondatban)* :

A javaslatok a szerkesztőség e-mail címére érkeznek. Azt a honlapra nem tesszük ki. Köszönjük.