Megvan a nyertes a Móricz Gombára

Szeretnék további friss híreket kapni!

Ezt a tervet a tulajdonos Önkormányzat a tervpályázati bírálaton, a gazdasági szakértő véleményének megfelelően gazdaságosnak, hasznosítási szempontból előnyösnek minősítette. A bírálat során a gazdasági szempontokat is figyelembe vették, hiszen fontos hogy a hasznosítás pénzügyi szempontból kedvező és rentábilis legyen. Ezeket a szempontokat külön szakértői csoport vizsgálta.

A pályamű szakszerűen kidolgozott, finom részletekben bővelkedő terv. A szakértők szerint a könnyed építészeti elemek összehangoltan, megfelelő anyaghasználattal teremtik meg az igen szép szerkesztésű épületegyüttes látványát. A terv rátalált a helyes arányra a műemléki arányok és adottságok megtartása és egy új - a tér szerkezetéhez idomuló - bővítés között - hangsúlyozták a bírálók.

A pályamű kiemelkedően jó példája a különböző építészeti korokat áthidaló, ötvöző, élhető és szerethető épület- és térformálásnak. A tervezett változtatás a Gomba épületének műemléki értékét megfelelően figyelembe veszi, mondhatni, alázattal kezeli, ugyanakkor az átalakítással a mai kor színvonalához igazítja azt és látványában egységes képet teremt.

[right][size=8]forrás: Újbuda önkormányzat[/size][/right]


Miről olvasnál szívesen itt a portálon?

Kérjük írd meg nekünk.
*-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.

Név*:

E-mail cím*:

Üzenet (röviden, 1 mondatban)* :

A javaslatok a szerkesztőség e-mail címére érkeznek. Azt a honlapra nem tesszük ki. Köszönjük.