Hogyan védekezzünk a kullancs ellen

Szeretnék további friss híreket kapni!

[img]/e107_images/newspost_images/1_1274474304_Hogyan.jpg[/img]Hamarosan itt a nyár és egyre több a nem kívánatos kullancsok száma is. Nem kell aggódni van egy [b]nagyon hatásos és olcsó megoldás[/b]. Mindössze egy gyufaszálra van szükségünk.

Régi Őrségi kullancs eltávolítási technikát szeretnék megosztani veled.
A belénk fúródott kullancsot minden erőszak nélkül egy szál gyufával könnyedén eltávolíthatjuk. Nyálazzuk meg a gyufa fejét, majd közvetlenül a kullancs teste mellett lassan körözzünk, mintha kenegetnénk. A kullancs pár másodperc múlva átmászik a gyufára, mert nagyon szereti a foszforos illatot, képes elhagyni miatta a testünket. Lehet ez nem tudományos eltávolítás, de a lehető legemberségesebb, és biztosan mindig sikeres, sőt a kullancs feje még véletlenül sem marad bennünk.
Ezzel a megoldással megkímélhetjük magunkat a több ezer forintos gyógyszerektől, ami nem utolsó sorban a szervezetnek is ártalmas.

[b]Köszönjük a cikket Sweszter klubtagunknak.[/b]

[b]Kérjük terjeszd barátaid, ismerőseid között is ezt a megoldást, hogy minél többen tudjanak róla. Ezt a jobb alsó sarokban található ikonok segítségével könnyedén megteheted. Köszönjük![/b]


Miről olvasnál szívesen itt a portálon?

Kérjük írd meg nekünk.
*-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.

Név*:

E-mail cím*:

Üzenet (röviden, 1 mondatban)* :

A javaslatok a szerkesztőség e-mail címére érkeznek. Azt a honlapra nem tesszük ki. Köszönjük.