Folyamatosan esik, erős szél nehezíti a közlekedést

Szeretnék további friss híreket kapni!

Tűzoltók szivattyúzzák a vizet a fővárosi Hotel Stadion alagsorából, amelyet elöntött a víz - mondta el Molnár Péter, a Fővárosi Tűzoltóság szóvivője szombat este. A szállodához egy tűzoltókocsival vonultak ki, de több szivattyúval próbálják "vízteleníteni" az alagsort. Utánpótlás bőven akad: a csatornából ömlik ki a víz és az eső is szakad, ezért homokzsákokkal próbálják útját állni a víznek - tette hozzá. Este nyolcig más komolyabb bejelentés nem érkezett a tűzoltókhoz a sok eső miatt - közölte a szóvivő.

Leszakadt az 1-es villamos felsővezetéke a Hungária körút ás a Kőbányai út kereszteződésében, ezért az utasokat villamospótló buszokkal szállítják a Stadionok és a Lágymányosi híd között - mondta el szombat este a BKV fődiszpécsere. A műszaki hiba oka egyelőre ismeretlen, és még azt sem tudni, hogy mikorra állítják helyre a felsővezetéket - tette hozzá.

Fa dőlt a villamos felsővezetékére Budán a Frankel Leó utcában szombat este. A BKV fődiszpécsere elmondta, hogy emiatt a 17-es villamos közlekedése szünetelt addig, amíg a tűzoltók eltakarították a gallyakat.


Miről olvasnál szívesen itt a portálon?

Kérjük írd meg nekünk.
*-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.

Név*:

E-mail cím*:

Üzenet (röviden, 1 mondatban)* :

A javaslatok a szerkesztőség e-mail címére érkeznek. Azt a honlapra nem tesszük ki. Köszönjük.