Vitafórum a Móricz Gombáról

Szeretnék további friss híreket kapni!

Érdemes ezen elgondolkozni, hogy mi lehetett ennek az oka. A hiányos meghirdetés, vagy az érdeklődés hiánya? Utóbbi esetben megfontolandó, hogy ez esetben, akkor miért van a szavazás, miért kérik a lakosság véleményét, ha véleményüket nem tudják, vagy akarják elmondani. A lehetőség megvolt. Nem akarok senkit sem támadni, csak kicsit csalódott vagyok e téren.

A fórumon mindkét fél bemutatta részletesen a terveit, többnyire szakmai szemmel, de mégis átlag embernek is érthető módon.
Sok érdekes kérdés elhangzott, amire kaptunk is választ, de a tényleges és fontos kérdésre, miszerint mennyi az annyi, és mikorra várható a kész állapot csak annyit kaptunk, hogy az idei évben még tárgyalások lesznek, meg szerződéskötés, kivitelező kiválasztás, stb. A tényleges munka csak jövőre kezdődik el, és hogy mikorra lesz kész? Jó kérdés.
Felvetődött egy érdekes kérdés is, miszerint hogy képzelték el a gombát a Bartók Béla út összekötésével, miszerint az egy sétáló utca lesz majd. Mondanom se kell arra se kaptunk konkrét választ.

[b]Visszatekintés:[/b]
A gombát 1942-ben építették és akkor komoly funkciója volt. Akkoriban a gomba körül fordultak meg a villamosok, így ott a közlekedést segítő pénztárak, éttermek, kávézók voltak. Ez egészen a 60'-as évekig működött is, azóta folyamatosan romlott az állapota, mígnem elérte a mai állapotát.

Összegezve a fórum érdekes volt, de még többet érhetett volna a lakosság jobb értesítésével.


Miről olvasnál szívesen itt a portálon?

Kérjük írd meg nekünk.
*-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.

Név*:

E-mail cím*:

Üzenet (röviden, 1 mondatban)* :

A javaslatok a szerkesztőség e-mail címére érkeznek. Azt a honlapra nem tesszük ki. Köszönjük.