Ingyenes bemutató melanoma szűrés és tanácsadás

Szeretnék további friss híreket kapni!

Mi a melanoma?
A bőrünkben levő, festékanyagot termelő sejteket hívjuk melanocitáknak. Ez a festékanyag határozza meg a bőr, a szem és a szőrzet színét is, és leginkább arra való, hogy megvédje bőrünket az ultraibolya sugárzás káros hatásaival szemben. Így ha a bőrt sugárzás éri, mi barnulunk, ami önmagában nem is lenne baj. A gond a leégéssel, illetve a nap sugarainak megváltozott minőségével van.

A melanoma a bőrrák egyik fajtája, a festéktermelő melanociták kóros elváltozása. A bőrrák általában nagy arányban gyógyítható, hiszen annyira szem előtt van, hogy idejében észrevesszük, ha valami nagyon rendellenes dolog alakul ki a bőrünkön. Az egyéb típusú bőrrákoktól eltérően azonban a melanoma tartogat meglepetéseket: mire nyilvánvaló lesz a kóros elváltozás, addigra sokszor már igen előrehaladott stádiumban van a betegség.
[b]Jöjjön el Ön is az ingyenes tanácsadásra és bemutató szűrésre 2010. április 23-án az Allee Bevásárlóközpontba, ahol a rendezők szeretettel várják családtagjait is reggel 10 órától délután 5 óráig.[/b]


Miről olvasnál szívesen itt a portálon?

Kérjük írd meg nekünk.
*-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.

Név*:

E-mail cím*:

Üzenet (röviden, 1 mondatban)* :

A javaslatok a szerkesztőség e-mail címére érkeznek. Azt a honlapra nem tesszük ki. Köszönjük.