Könyvformában a 60+ -os irodalmárok művei

Szeretnék további friss híreket kapni!

Mostantól egy szépen szerkesztett könyvben lapozgathatjuk a 60 plusz vers és prózaíró verseny résztvevőinek alkotásait. Az ősszel kiírt pályázatra hatalmas volt az érdeklődés, a Kerület Hetén tartott eredményhirdetésen pedig ennél is nagyobb a siker, hiszen kiemelkedően értékes művek születtek. Az év végi ünnepségen minden résztvevőt e kötettel ajándékoztak meg.

Idén ősszel a Gazdagréti Közösségi Ház szervezésében irodalmi pályázatot írtak ki a kerületben élő 60 éven felüliek számára, hogy vers és novella kategóriákban a műkedvelő idősek megmutathassák eddig szunnyadó tehetségüket. A Gazdagréti Közösségi Ház vezetője, Jenei Ilona főszervező a TIT Stúdióban tartott ünnepségen elmondta, legnagyobb örömükre rengeteg pályamű érkezett, a zsűri munkája közben pedig kiderült, számos beküldött alkotás valódi irodalmi értéket képvisel.

A közösségi ház úgy gondolta, nem szabad, hogy a feledés homályába vesszenek az értékes művek, így az önkormányzat támogatásával könyv formában jelentették meg az idősek alkotásait. A TIT-ben tartott rendezvényen minden jelenlévő nyugdíjast megajándékoztak a kötettel, amelyet könyvtárakba és nyugdíjasházakba is eljuttatnak majd.

forrás: Újbuda Önkormányzat


Miről olvasnál szívesen itt a portálon?

Kérjük írd meg nekünk.
*-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.

Név*:

E-mail cím*:

Üzenet (röviden, 1 mondatban)* :

A javaslatok a szerkesztőség e-mail címére érkeznek. Azt a honlapra nem tesszük ki. Köszönjük.