Xi.ker Bukarest utca

Szeretnék további friss híreket kapni!

Nyugdíjas édesapám és rokkantnyugdíjas édesanyámnak a minap a Kosztolányi Dezső tér közelében, a rokkant parkolóhelyről elrabolták a kocsijukat-a lakásuk elől, Seat Ibisa-KOD rendszámmal Az idén több ízben a gumikereküket lyukasztgatták ki,s még más idős embernek is. Az Önkormányzatot kértük szereljenek fel kamerákat, hiszen ez a kávéházzal szemben van. A rendőrség sem tett semmit, a kárt nem térítette meg senki,a gépkocsin Casco sem volt,mert kisnyugdíjasok nem is gondolták volna,hogy ilyen a közbiztonság a kerületben.

Szörnyű állapotok uralkodnak az Önkormányzat közelében. Gyanús alakok mindig vannak,de idáig jutottunk,hogy a híres Polgármester és társai nem csinálnak semmit a közbiztonság érdekében,s nem segíti az arra rászorulóknak?

Hány bűncselekménynek kell történnie ahhoz, hogy kamerákkal figyeltessék a területet?

Kérem segítsen,valakinek segítenie kell,hogy a szüleim visszakapják az autójukat. Az édesanyám mozgásában igen korlátozott,autó nélkül nem tudna élni .Én gyesen vagyok ,2 gyerekes családanya,s sajnos éppen hogy tengetjük az életünket,még minket is a szüleim segítenek.

[Beküldte sarai]

Te mit gondolsz erről? Várjuk véleményedet a hozzászólásnál.


Miről olvasnál szívesen itt a portálon?

Kérjük írd meg nekünk.
*-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.

Név*:

E-mail cím*:

Üzenet (röviden, 1 mondatban)* :

A javaslatok a szerkesztőség e-mail címére érkeznek. Azt a honlapra nem tesszük ki. Köszönjük.