Összefoglaló 2009.

Az Újbuda Közösségi Portál 2009 -ben is több szolgáltatást indított el, ami tagjaink, illetve olvasóink igényei alapján lettek létrehozva. Még leírni is sok, de megpróbáljuk.

Ezek a következők:

– 2009. -ben új designt kapott a portál. Ennek eredményét láthatod most is. A visszajelzések alapján sokkal szebb és átláthatóbb lett így az oldal. Fiatalosabb design, szebb színek, átszerkesztett navigáció segíti az olvasóinkat a gyorsabb információ szerzéshez.

– a nyáron több szolgáltatást is indítottunk, amit folyamatosan a beérkező igények alapján alakítottunk ki.

Egy teljesen új KÉPGALÉRIÁT raktunk fel, ahol a regisztrált tagjaink saját képeket tölthetnek fel. Mások letölthetik és szavazhatnak is rá.

A fiatalabbaknak elindítottunk egy ONLINE JÁTÉK oldalt is, ahol internetes játékokkal élhetik ki játék szenvedélyüket.

A régi CHAT oldalunkat frissítettük és egy sokkal moderneb és több funkcióval felvértezett alkalmazást indítottunk el. Fő előnye, hogy csak egyszer kell regisztrálni az oldalra és a megadott adatokkal ott is be lehet lépni.

– Szeptember környékén elindítottunk egy IWIWes társkereső klubbot, ahol mindenki megtalálhatja a partnerét.

– Természetesen a kerületi cégeket se felejtettük ki a sorból. Nekik egy külön oldallal kedveskedtünk. Létrehoztuk a KERÜLETI KISOKOS aloldalunkat, ahol mindenki gyors és pontos információt kaphat a kerületben jelen levő cégekről. Jövőre ezt az oldalunkat tovább fejlesztjük.

Végül az év végét plusz 2 szolgáltatással zártuk. Első és legfontosabb az új hírlevél rendszer, amit tagjaink élvezhetnek. ezt jövőre folytatjuk a megszokottak szerint.

Végezetül egy sikeres együttműködéssel zártuk az idei évet a 60+ Médiaműhely csapatával.

… és mi várható 2010- re? Ez legyen egyelőre titok.

Várjuk véleményedet, észrevételeidet, ötleteidet a hozzászólásnál.