Szén-monoxid mérgezés az Alle-ban

Szeretnék további friss híreket kapni!

A pár napja megnyitott új bevásárlóközpont az Alle tervezési hibái kezdenek előtünni. November 15-én és 16-án is többen szén-monoxid mérgezést kaptak a -2 parkolószinten levő nagy területű hipermarketben.

Míg vasárnap közel húsz embert kellett a mentőknek ellátnia, addig 16-án további öt fő kapott ismételten mérgezést az Alle rossz levegőztető rendszere miatt.

Már maga a tény, hogy egy hipermarket a parkolóval egy szintbe van eléggé kiábrándító. Gondoljunk csak bele, hogy veszünk egy hústerméket, vagy akár csak egy kenyeret, és 50 m-re ott pöfékelnek a kocsik.

Bár a Fővárosi Polgári Védelmi Igazgatóság Veszélyhelyzeti Felderítő Szolgálata a hipermarketben és a vele egy szinten lévő parkolóban a szokásosnál nagyobb, de még az egészségügyi határérték alatti koncentrációban mutatta ki a szén-monoxid jelenlétét ez mégsem nyugtat meg. A tömeges rosszullétekre való tekintettel a hipermarket kiürítését rendelték el a tűzoltók, a mélygarázsba pedig autókat nem engedtek le. A bevásárlóközpont földszinti és emeleti részeit az eset nem érintette.

Forrás: lánglovagok

Te mit gondolsz erről? Várjuk észrevételedet a hozzászólásnál.

[Beküldte Admin]


Miről olvasnál szívesen itt a portálon?

Kérjük írd meg nekünk.
*-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.

Név*:

E-mail cím*:

Üzenet (röviden, 1 mondatban)* :

A javaslatok a szerkesztőség e-mail címére érkeznek. Azt a honlapra nem tesszük ki. Köszönjük.