Profi pályák a ‘Törökugratóban’

Szeretnék további friss híreket kapni!

Négy iskolában több mint 150 millió forintot fordít Újbuda Önkormányzata az udvarok átalakítására. Ez a fejlesztés is része annak a programnak, amely kifejezetten a diákok és a családok támogatására született. A Törökugrató utcai Általános Iskolában a gyerekek már birtokba vették az eddig elkészült pályákat.

Újbudán a sportudvarok kialakításával a Városüzemeltetési Igazgatóság 2007 óta foglalkozik. Az első ütemben multifunkcionális műfüves pályák készültek a Bocskai Általános Iskola, az Őrmezei Általános Iskola, és a Petőfi Általános Iskola területén. A kivitelezését az Út XI. Kft. végezte, és a munkák augusztus végére elkészültek.

Az év végére elkészült a kerület teljes területére vonatkozó sportudvar koncepció, amely tartalmazza az iskolák és az óvodák szabadtéri területeinek jelenlegi és tervezett átalakítását.

A Törökugrató utcai Általános Iskolában felújították az aszfalt burkolatú kézilabdapályát, amely korszerű műanyag burkolatot kapott új labdafogó kerítéssel, támfallal és vízelvezetési rendszerrel, valamint elkészült egy új futópálya, távolugró gödör és súlylökő pálya, szintén a legkorszerűbb burkolatokkal. Ezzel egy időben felújították az iskola külső kerítését is. A beruházás bruttó 58,5 millió forintba került.

A teljes cikket elolvashatod ITT.

Várjuk a TE véleményedet is a hozzászólás résznél!

Forrás: ujbuda.hu


Miről olvasnál szívesen itt a portálon?

Kérjük írd meg nekünk.
*-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.

Név*:

E-mail cím*:

Üzenet (röviden, 1 mondatban)* :

A javaslatok a szerkesztőség e-mail címére érkeznek. Azt a honlapra nem tesszük ki. Köszönjük.