Nyílt nap a Szent Imre Kórházban

Szeretnék további friss híreket kapni!

Lakossági fórumot szerveznek szeptember 23-án a Szent Imre Kórházban, de ezen a napon beutaló nélkül vehetők igénybe a szűrővizsgálatok is.

A több mint 700 ággyal működő Szent Imre Kórházban évek óta hagyomány, hogy szeptember végén nyílt napon mutatják be a régió lakosságának az intézmény működését. Az idei program 8:15-kor a megnyitóval kezdődik, majd 10, 12 és 14 órától szakemberek kalauzolják végig a kórházon az érdeklődőket. A központi épület földszintjén beutaló nélkül vehetők igénybe a következő szűrővizsgálatok: vérnyomás-, vércukor-, és koleszterinszint mérés, testtömeg-index, testzsír, és haskörfogat-mérés. Ezeken kívül lesz érszűkület-szűrés, szemnyomás-mérés, táplálkozási és diétás tanácsadás, valamint bőrgyógyászati szűrővizsgálat. Aki a 10 órától kezdődő véradáson kíván részt venni az ne felejtse el magával vinni személyigazolványát.

Mivel az intézmény regionális centrumként működik 12:30-tól az ide tartozó kerületek önkormányzatainak képviselőivel lakossági fórumra kerül sor.

A szokásoknak megfelelően a kórház orvosai ismeretterjesztő előadásokkal is készülnek az eseményre. Ezek között lesz szó a lisztérzékenységről, az emlődaganatok komplex ellátási lehetőségeiről, de az érdeklődők választ kaphatnak többek között arra a kérdésre is hogy késleltethető-e az öregedés.


Miről olvasnál szívesen itt a portálon?

Kérjük írd meg nekünk.
*-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.

Név*:

E-mail cím*:

Üzenet (röviden, 1 mondatban)* :

A javaslatok a szerkesztőség e-mail címére érkeznek. Azt a honlapra nem tesszük ki. Köszönjük.