Eredményes szezont zárt a Zöld Pardon

Szeretnék további friss híreket kapni!

Budapest, 2009. szeptember 21. – Lezárta az idei szezont a Zöld Pardon. Öt hónap alatt, több mint 150 koncertet szervezett a leghosszabb nyári fesztivál, köztük 6 külföldi fellépővel. Közlekedésbiztonsági intézkedéseket hozott a gyalogosok és a biciklisek érdekében, a környező parkok és utcák tisztaságát és biztonságát folyamatosan felügyelte. Ifjúságvédelmi programja keretén belül népszerűsítette a Zöldkártya programot és támogatta a Kamaszfesztivált, a tehetséges fiatal zenekarok felkarolása érdekében pedig idén ismét megszervezte a Zöld Fül tehetségkutató versenyt.

Koncertek, programok:

A több mint 150 magyar fellépő között olyan előadók szerepeltek, mint a Kispál és a Borz, az Edda, a Quimby, a Neo, a Muzsikás vagy akár Csík zenekar, a külföldi fellépők közül pedig többek között olyan sztárokat sikerült elhívni, mint Ed Rush, Goldie, Adam Freeland vagy a Stereo MC’s.

A ZP Zöld Fül néven idén ismét megrendezte tavaly indított tehetségkutató versenyét, mely megosztott nyertese a DikiD és a Custom Colors zenekar lett.

Ifjúságvédelem:

A Kamaszfesztivál-hobbibörze hatalmas sikerrel került megrendezésre szeptemberben a ZP-ben, ahol az iskolások különféle hobbilehetőséggel ismerkedhettek meg előadók, civilszervezetek segítségével.

Közlekedésbiztonság, parktakarítás, technikai fejlesztések a zaj ellen:

A Zöld Pardon ügyel környezetére és a környék járókelőinek biztonságára, ezért a környékbeli zebrákat újrafestették, parkolásgátló oszlopokat szereltek fel, a kerékpárutak minőségét javították, továbbá a környező járdákat és parkokat folyamatosan takarították. A ZP saját járőreivel járta a környéket és térfigyelő kamerákat szerelt fel a járókelők és a környék lakóinak biztonsága érdekében.

A Zöld Pardon, a leghosszabb nyári fesztivál 2010. április 15-től ismét szeretettel vár mindenkit!


Miről olvasnál szívesen itt a portálon?

Kérjük írd meg nekünk.
*-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.

Név*:

E-mail cím*:

Üzenet (röviden, 1 mondatban)* :

A javaslatok a szerkesztőség e-mail címére érkeznek. Azt a honlapra nem tesszük ki. Köszönjük.