Tegnap éjjel “buliztunk”!

Szeretnék további friss híreket kapni!

Július 22-én éjjel 11 óra után irtózatos dübörgés vert fel mindenkit első álmából a Budafoki úton. Egy nyitott busz érkezett a Gellért tér felől és parkolt le az éjjel-nappali közért előtt, kb. 20-30 bulizó fiatallal, hogy feltöltsék kaja és pia készleteiket. Az arab kiszolgálta őket, megszegve ezzel az önkormányzat erről szóló rendeletét, tapasztalataim szerint nem először és nem is utoljára, (l. az italozásról szóló híremet).

A busz a közlekedés szabályai ellen is súlyosan vétett, mert kb. 10 percig kerülgették az autóbuszok és a személygépjárművek, az úttesten rohangáló részeg ifjúságot is, egyiküknek majdnem sikerült elüttetnie magát. Közben teljes hangerővel bömbölt a zene, amely szintén törvénybe ütköző cselekedet.

Pillanatok alatt megteltek az ablakok szentségelő emberekkel, néhányan néhány vödör vízzel locsolták az örjöngő "szórakozókat", szóval volt balhé. Az utca sarkán (Budafoki-Lágymányosi)térfigyelő kamera, vissza lehet nézni az eseményeket, sőt még intézkedni is lehetne. Felhívtuk a rendőrséget is, ahol azt mondták, hogy már úton van a járőr. Szintén ellenőrizhető és ebben az esetben is lehetne intézkedni.

A rendőrök mit intéztek nem tudom, de a busz végig üvöltve a Budafoki utat, elhagyta a helyszínt, sőt egy óra múlva, visszafelé is megtette a lakosság ébresztését és szórakoztatását, tehát vagy nem volt intézkedés, vagy semmibe vették azt. Kérdésem az, hogy ki engedélyez ilyen bulizós buszozást, a törvények ilyen mértékű megsértése miért megengedett a fővárosban és Újbudán? Több ezer felriasztott és felháborodott lakó nevében kérem az illetékeseket a sürgös intézkedésre.

[Beküldte Béla]

Várjuk a TE véleményedet is a hozzászólás résznél!


Miről olvasnál szívesen itt a portálon?

Kérjük írd meg nekünk.
*-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.

Név*:

E-mail cím*:

Üzenet (röviden, 1 mondatban)* :

A javaslatok a szerkesztőség e-mail címére érkeznek. Azt a honlapra nem tesszük ki. Köszönjük.