Földszállítás a Budafoki úton

Szeretnék további friss híreket kapni!

Szomorúan olvastam az Újbudában, hogy a Gellért térről fogják elszállítani a kitermelt földet és ide hozzák az alagúthoz szükséges betongyűrűket is a 4-es metró megépültéig. A szállítás nem érinti a lakott területeket szólt a hír és kezdtem reménykedni. Jelzem az illetékeseknek, hogy a földet és betondarabokat szállító kamionok a Budafoki úton járnak, üres és teli állapotban is.

A mai napon, amíg vártam a 86-os buszra (max. 10 perc) két ilyen monstrum is elrobogott. Ellenőrizni kellene, hogy van-e engedélyük erre, mert a cikkben azt olvastam, hogy a lakott területeket elkerülve a rakparton fognak szállítani.

Ez nem tűnik igaznak! A házaink, bár távol esnek a metróépítéstől és ezért semmiféle előzetes műszaki felmérés nem történt, az iszonyatos forgalomtól, amely a Budafoki útra koncentrálódik évek óta repedeznek.

Mit fog tenni az önkormányzat, ha kiderül, hogy házak százai kerülhetnek veszélybe? Az elhúzódó metróépítés következtében nem csak magának az építésnek a költségei szaladnak az egekbe, de a járulékos kiadások is jelentősek lesznek. Ehhez különösebb jóstehetség nem szükségeltetik. Az utak, alattuk a közművek, a lakóházak tönkretételét ki fogja fizetni? Természetesen a lakosság.

[Beküldte Béla]

Várjuk a TE véleményedet is a hozzászólás résznél!


Miről olvasnál szívesen itt a portálon?

Kérjük írd meg nekünk.
*-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.

Név*:

E-mail cím*:

Üzenet (röviden, 1 mondatban)* :

A javaslatok a szerkesztőség e-mail címére érkeznek. Azt a honlapra nem tesszük ki. Köszönjük.