Színészhangok a BKV járatokon

Szeretnék további friss híreket kapni!

Mostantól a BKV legforgalmasabb járatai közül jónéhányon már minden nap találkozhatunk Hegyi Barbarával, Rudolf Péterrel, Nagy-Kálózy Eszterrel, Szerednyei Bélával, és Pusztaszeri Kornéllal. A közlekedési vállalat nemcsak riogatni szeretné az utasokat az állandó szigorításokkal, de meg is nyerné magának közönségét azzal, hogy kellemesebb körülményeket biztosít utazás közben.

A napokban már minden tömegközlekedésen utazó hallhatta népszerű színészeinket, amint bemondják a következő megálló nevét, sőt itt-ott kis érdekességgel, kulturális ízelítővel fűszerezik a szimpla utastájékoztató szöveget. Ezzel - a BKV reményei szerint - sikerül színesebbé tenni az utazást az érintett járatokon. A hangbemondás külön érdekessége, hogy egy vonalon nem egy színész hangja hallható csupán, hanem egymás után mind az öt művésszel találkozhatunk.

A BKV Zrt. újabb, utasbarát intézkedéséről a Moszkva téren tartott rendhagyó sajtótájékoztatót Dr. Székelyné Pásztor Erzsébet, a közlekedési vállalat kommunikációs igazgatója és a hangjukat a BKV-nak "kölcsönző" színészek. A sajtó képviselői egy próbaúton is megvizsgálhatták, kinek melyik hang cseng jobban. Az eseményen elhangzott, az első ütemben a 7-es buszcsalád járművein és a 4-es és a 6-os villamoson utazók találkozhatnak majd az új hangos utastájékoztatással. Később, a bevezetés második szakaszában pedig a 2-es, a 3-as metrón és a Millenniumi Földalattin is megszólalnak majd a színészhangok. A BKV történetében egyébként van hagyománya annak, hogy híres emberek mondják be az információkat.

forrás: ujbuda.hu

Várjuk a TE véleményedet, hozzászólásodat is!


Miről olvasnál szívesen itt a portálon?

Kérjük írd meg nekünk.
*-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.

Név*:

E-mail cím*:

Üzenet (röviden, 1 mondatban)* :

A javaslatok a szerkesztőség e-mail címére érkeznek. Azt a honlapra nem tesszük ki. Köszönjük.