Kattintsrá

Nagy örömömre elvégeztem a Kattintsrá Nagyi ingyenes tanfolyamot, amelyet a kerületi Önkormányzat szponzorált. Ezért köszönet jár, hogy így felkarolják az idősek továbbképzését, hiszen ezzel a tanfolyammal hozzásegitik az időseket, hogy a távol és közel élő családtagjaikkal, barátaikkal tarthassák a kapcsolatot, ügyeket intézzenek anélkül, hogy otthonról kimozdulnának.Nekm még uj barátok megismerésében is segitett az hogy” tudok” netezni.

Gond az lett,hogy a továbbképzése ennek a fokozatnak már csak jelentős anyagi áldozattal járna részünkről,ami nagyon nehéz.

A nagyik egy részének nincs számitógépe,de érdekli Őket.Javaslatom, kérésemhogy a kerületben olyan cégek,magánszemélyek segitsenek akiknek még jó állapotú,de már nem a legmodernebb gépeik vannak és azt lecserélik,hogy adják oda a Netnagyiknak.

Megalakult a Netnagyik Klubja mintegy 70 fővel.

Nagyon jó lehetőség az összekovácsolódásra,egymás segitése internet és egyéb gondokban. Sok gyakorlási és tanulási lehetőség is van itt. Több külföldi nagyi netklubbal tartjuk az aktiv kapcsolatot.

Nagyik, most július elején is indúl két kattintsrá nagyi tanfolyam. Nem tudom van e még hely,de érdeklődjenek a BMK-ban.

A Klubbunkba is be lehet lépni, ha elvégezte valaki a Kattints rá-t. Ennek a lehetőségnek köszönhetem Én is, hogy ide is betudtam lépni.

Üdvözletem minden Nagyinak

[Beküldte cicelle9]