Elhunyt Michael Jackson

Szeretnék további friss híreket kapni!

Csütörtök délután meghalt Michael Jackson amerikai popénekes. A sztárt kómában találták meg a házában a kiérkező mentők, akik a kórházban még egy órán át próbálták újraéleszteni, sikertelenül. Az énekes halálát szívleállás okozta.

Helyi idő szerint csütörtök délután meghalt Michael Jackson amerikai popénekes. A popsztárt előzőleg rohammentővel vitték kórházba, miután eszméletlenül találták Los Angeles-i házában.

A Los Angeles Times szerint a mentőkhöz 12:26-kor érkezett be a telefohívás az énekes otthonából. Mikor a mentők kiérkeztek hozzá, már nem lélegzett - írta a Los Angeles Times Steve Ruda mentőparancsnokra hivatkozva. A lap szerint Jackson már a mentők kiérkezésekor kómában volt: az orvosok megpróbálták újraéleszteni, majd egy Los Angeles-i kórházba vitték. Az énekes halálát két órával később, 14.26-kor állapították meg - erősítette meg a Los Angeles Times kórházi forrásokra hivatkozva.

Az 50 éves Michael Jackson épp egy visszatérő koncertsorozatra készült, amelyet a Londoni O2 arénában kezdett volna meg július 13-án. Élete során több egészségügyi problémája is volt, és már 12 éve nem vett részt turnén.

Várjuk a TE véleményedet, hozzászólásodat is!

forrás: origo.hu


Miről olvasnál szívesen itt a portálon?

Kérjük írd meg nekünk.
*-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.

Név*:

E-mail cím*:

Üzenet (röviden, 1 mondatban)* :

A javaslatok a szerkesztőség e-mail címére érkeznek. Azt a honlapra nem tesszük ki. Köszönjük.